20. joulukuuta 2009

Suloinen!

Joskus, onneksi aika useinkin, pienistä jutuista tulee huiman hyvä olo. Onnellinen. Eilen sain ystäviltäni tämä kortin. Aivan ihana, onnea ja rauhaa huokuva kuva. Kysyin luvan, ja tässä siis teillekin tunnelmakuva keuruulaiselta alpakkatilalta Mayu Alpacas. Upea sää ja maisema, iki-ihanat alpakat tarkkoina kuin porkkanat, ja pisteenä i:n päällä talossa kolme viikkoa ollut koiranpentu, Evira. Koiran rotua en muista, enkä osaisi varmaan oikein kirjoittaakaan, kuulosti muistaakseni puolalaiselta ;) Mutta suloinen pikku palleroinen! Kiitos!
Klikkaa suuremmaksi!


Eilen muutaman ihmisen sanat ahdistivat, mutta päätin, että nyt, lomalla en aio niitä muistaa, kun en niille mitään voi. Siispä mietin vain onnellisia asioita.

Onnellinen olo tulee liiasta suklaasta, lämpimästä kissasta kainalossa (tosin se voisi öisin vähän enemmän nukkua ja vähän vähemmän ravata ruokakupilla ja tulla sitten maukumaan/hörräämään miun korvaan:"nosta peittoooooo!"), hyvästä ruuasta (kanapataa ja uuniperunoita), ensi viikon ajattelusta (ei pahemmin aikatauluja), isosta pinosta lukemattomia kirjoja, neulesuunnitelmista (on taas vaihteeksi ajatus, joka pitäisi testata), pitkästä puhelusta ystävän kanssa, ihanan ohjeen kääntämisestä (joo, on se hullu ;) ja ennen kaikkea - sataa lunta!!!