3. tammikuuta 2010

Hörhöilyä

On päiviä, jolloin mikään ei toimi.

Aamulla heräsin - ja pää ei kääntynyt. Vasen puoli yläselästä on täysin jumissa. Mitähän teinkään eilen? En mitään, jumppaliikkeet kädelle, mutta eivät ne ennen ole tällaista aiheuttaneet. No, troppia ja lämpöä. On jo vertynyt hiukan. Ei särje eikä koske onneksi.

Tänään halusin kehrätä. Jotain ihan ittelle, jotain herkkua. Voisin vaikka testata fast whorlia vihdoinkin. Vaihdoin tuon whorlin ja iiiiiks! Helvatun katti juoksi just päin minua (aamupäivän rallit menossa) ja tiputin sellaisen noin milli kertaa puoltoista "ruuvin" jonnekin päin olkkaria. Oletus, että lattialle tai matolle. Armotonta konttaamista ja sihtaamista. Avustajien kera tietty. Herrojen mielestä tekeillä oli jotain todella mielenkiintoista! Ei löydy. Mietin jo mitä selitän huomenna rautakaupassa... No, matto ylös, ravistelua monta monituista kertaa. Lattiaharja esiin. Ja vihdoinkin, löytyi! Tulipahan samalla siivottua. Vaihdoin jopa olkkariin ja eteiseen puhtaat matot.

Inspis kehräämiseen hävisi, mutta palautui tauon ja teekupposen myötä. Mutta, rukki oli pahalla tuulella. Ei millään suostunut vetämään lankaa sisään. Tutkailua, sähläilyä, kiroilua ja vähän suklaata. Lopulta vaihdoin takaisin tavallisen whorlin. Ei vieläkään toimi. Vielä yksi yritys koirankarvarullalla. Toimi!?!? Ahaa. Lisää tutkailua ja nähtävästi uudet rullat ovat ennen käyttöä hiukan liian tiukkoja ainakin suuosistaan. Koska sopivaa viilaa ei löydy talosta, hieman terävää saksen reunaa rullan suuaukolle - toimii! Huomenna voisin sittenkin käydä rautakaupassa - ostamassa sopivan viilan.


Tällä välin ruoka oli kypsynyt uunissa - kolmatta päivää samaa uunipataa. Ja ilokseni, päivän kruunuksi yksi uuniperuna oli räjähtänyt ;) No, ehkä uuninkin voisi pestä kerran vuodessa.

Jotta päivä olisi täydellinen, hiukan blogitaustan viilausta. Hempeillään nyt sitten :)