12. tammikuuta 2010

Kiitos!

Arvonta loppuu nyt (15.1. klo 18.36).

Tänään on ollut lämmin, suloinen ja jotenkin aivan uskomaton päivä. Tänä aamuna klo 8.00 minä siirryin keski-ikäisten kastiin. Työkaverin sanoin, siirryin viidennelle kymmenelle - kauheasti sanottu ;) Kiitos teille kaikille, jotka olette tänään muistaneet Facebookin, Ravelryn, spostin kautta, tai muilla ihanilla konsteilla! Mamma soitti kesken opekokouksen (oli pakko käydä vastaamassa), posti kantoi kirjeitä, sain tulppaaneja ja neilikoita (joita Indy on jo yrittänyt maistella), ja yksi paketti tuotiin pizzerian pöytään (opekokouksen jälkeinen työnohjauspizza):


Aivan uskomattoman ihana! Kevään keltainen lupaus, havujen suojassa. Kuin minä ystävien hoivassa. Niisk, kiitos teille kaikille!

Ja koska ilo ja riemu ovat tehtyjä levitettäväksi, pitkästä aikaa arvonta! Kommentoi jotenkin, jos et muuta keksi, kerro joku mukava aforismi, sananlasku tai sitaatti. Oma suosikkisitaattini on Pablo Picassolta:"Good taste is the enemy of creativity".

Kattien kanssa arvomme ainakin La Digitessa sukkien ohjeen (näitä on mulle kertynyt kaksi, joten toisen arvon, paperiversio ohjeesta). Toisena yllärinä arvomme pehmeää lankaa (ei vielä tietoa mitä). Kerro osallistutko molempiin arvontoihin ja jotain yhteystietoa mukaan myös. Arvonta suoritetaan joskus myöhemmin tällä viikolla.

Iloa ja onnea teidänkin viikkoonne!