11. tammikuuta 2010

söpöpikkuotus

Puputsipuputtipuputus! Pupulankaa! Täältä! Ja kerrankin juuri tällä hetkellä suhteellisen vaaraton nettikauppalinkki - suomalaiset ovat jo tyhjentäneet sen ;)


Puputakille ei vielä ole ohjetta - aion ensin tehdä mallitilkun, etsiä mieleiseni puikkokoon ja vasta sitten pähkäillä mallia. Tod.näk. ylhäältä alas. Jos alhaalta ylös, niin sitten pyörönä. Uusimmassa Käsityölehdessä oli yksi Rowanin malli, jota voisi soveltaa ylhäältä alas. Ilman sitä isoa kaulusta tosin ja huomattavasti paremmin istuvana.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista!
Elli: Kissa neuleessa on Piki-pikkuinen, hörräävä kainalokatti ja kultamussu :) Siis ei vastustele neuletta. Sisällä katselee kyllä vähän alta kulmain puettaessa, mutta lähtee kävelemään, kun käännän vähän tuota loppuselän päälle ulottuvaa härpäkettä taakse päin kaksinkerroin. Sen olisi siis voinut jättää vähän lyhyemmäksi. Mutta ulkona neule unohtuu nopeasti. Tosin ei me näin pakkasilla ulkoilla - Piki palelee aina. Indyn kanssa voitaisiin ulkoillakin, jos vain sattuisin olemaan kotona keskellä päivää. Ja kissaneuleen ohje on Kipakoiden kalenterista! Kakkospainoksen ottaminen on muuten harkinnassa - olisikohan sille ostajia?

Nunt: Valitan - ei ole karkeaa tämä noro, vaan tosi suloista kaikin puolin ;)