15. tammikuuta 2010

Voilà

Armotonta siivousta eilen, äsken hain varapatjan kaverilta lainaan (mulla on vain yksi, eikä sohvalle mahdu kuin alle 10v. lapsi), mietin ruoanlaittoa ja muuta. Eli mulle tulee yövieraita!!! Ensimmäinen kerta herrojen aikana, joten saas nähdä miten käy.... Indy kyllä varmaan alkusäikähdyksen jälkeen tulee tekemään erittäin innokkaasti tuttavuutta (jos vaikka sais herkkuja), mutta Piki. Rassu varmaan ensin piiloutuu saunaan tai sängyn alle. Uskoisin senkin tulevan illan aikana esiin, mutta varmasti säikkyy kaikkia oudompia ääniä. Nyt jo ne tietävät, että jotain tapahtuu - outo patja työhuoneen lattialla, esiin kaivetut varatäkit ja -tyynyt... Mutta ihana nähdä näitä ihmisiä, edellisen kerran tavattiin kaksi vuotta sitten!

Arvonta on suoritettu. Erittäin laiskalla ja epätieteellisellä metodilla. Eli Random number generator arpoo ensimmäisen numeron (väliltä 1-70, jos osuu sellaiseen, että ei halua osallistua kumpaankaan, niin sitten arvomme uudestaan), lasken kommentteja alaspäin ja katson haluaako ohjeen? Herrat ovat tuossa vieressä sohvalla silmä tarkkana.... 62! Totoro! Eli La Digitessa -ohje lähtee sinulle! Sitten se lankapalkinto (tähän kyselen vähän onnelliselta voittajalta osviittaa, etten vahingossa lähetä mitään inhokkia).... 35 Oranssi! Kiva kun voi jakaa tätä mukavaa oloa!

Ja teidän sitaattinne! Jotenkin vaan tykkään lukea niitä, monesti niissä on kiteytettynä huikean selvänäköisesti ja usein varsin huumorintajuisesti jokin arkipäiväinen, mutta silti tärkeä asia. Tykkään! Kiitos!

Neulomaan en ole ehtinyt kun on pitänyt siivota. Mutta keskiviikkona sentään kävin Jkylässä Kipakoiden tapaamisessa. Harvinaista herkkua nämä talven arkitapaamiset, kun matkaa on kuitenkin se 62 km. Mutta on se sen arvoista - rauhallista, rentouttavaa, hauskaa, leppoisaa. Täydellistä terapiaa väsyneelle :)