13. helmikuuta 2010

Vahelikaihto

Kiitos, lämmin kiitos kaikille. Elämä jatkuu, ja tuntuu vaikealta (jotenkin hävettävältä) sanoa ääneen, mutta elämä jatkuu kevyempänä. Viimeiset 2½ vuotta olen koko ajan huolehtinut joko konkreettisesti tai sitten päässäni Mammasta. Viimeiset pari yötä olen ensimmäisen kerran nukkunut kokonaan, heräämättä tai havahtumatta yhtään mihinkään. Ja uskon Mamman voivan paremmin siellä missä onkaan. Kiitos.

Tänään ehdin postiin vihdoinkin. Ravelryn Kahelivaihdon eli vahelikaihdon paketti! Postin täti sanoi minulle:"Hauska paketti!" kantaessaan eteeni tämän:


Laatikkosääntö siis täyttyi ja hauskahan tämä oli! Herra olivat tiiviisti mukana avausseremoniassa, siitä päättelin heti, että herrojakin on varmasti muistettu. Ja olihan heitä - ruhtinaallisesti! Tietysti laatikko on ihana, ja vielä ihanammaksi sen teki pohjalle tippuneet kissanmintun muruset... Piki kiehnäsi ja käänsi ja väänsi ja kurrasi ja kehräsi ja kurnasi ja ja ja ja :)


Ja paketista paljastui ihmeitä! Hauska, uutislehtisen muotoon kirjoitettu kirje. Kissoille namia, lelupalloja (jo käytössä), kissanminttua ja lempiruokaa. Miulle herkkuja: salmiakkisuklaata (tämä katosi jo...), suklaata jossa on nallekarkkeja upotettuna (enpä ole ennen kuullutkaan!), lisää salmiakkia ja vielä suklaaseen dipattuja mansikoita! Olen maistanut näitä kuivattuja mansikoita, mutten kyllä nähnyt tätä suklaaversiota, vau! Lisäksi lemppari teelaatujani, suloiset pikkuiset sakset (näitä olen kaipaillut), saksalaista Rhön-lampaan villaa (vihreämpää kuin kuvassa, kaunista), seetripuukuulia ja ihan ensimmäinen Lai-la-lai Yarnz vyyhti! Mielettömän ihana oranssi!


Lähettäjästä ei ole aavistustakaan - Järvenpää luki osoitteessa, mutta sen enempää en uskalla arvata. Kissaihmiseksi luulisin... ja ehkäpä kehrääjä? Kiitos, iso ja innostunut kiitos sinulle!!!

Edit: Pakettiin kuuluva osanen saapui hetki sitten Ravelryn kirjastooni, Entangled Stitch -hansikasohje. Ja paketin kasaajakin paljastui :) Hanna!

Ps. Pohja vaihtui ihan valmispohjaan täältä, koska edellisessä eivät päiväykset suostuneet näkymään. Joskus, kun on aikaa ja energiaa, väsään oman pohjan, joka toivottavasti toimii kaikin puolin. Toisaalta, näitä valmiitakin on paljon, helposti saatavilla ja kauniita!