2. maaliskuuta 2010

Kokous

Edit: Piti vaihtaa päivänvalossa otettuja kuvia, kun noissa iltakuvissa on värit ihan miten sattuu...

Viime viikolla olin siis kaksi päivää Kuopiossa koulutuksessa. Ensimmäinen päivä meni isossa seminaarissa - erinomaisen hyvää neulomisaikaa. Nämä sukat on aloitettu silloin. Toisesta päivästä puolet oli myös luentosalissa, hyvä neuloa, mutta toinen puoli oli pienryhmässä. Ensin kaivoin sukan ihan tyytyväisenä esille ja neuloin, mutta sitten olisi ollut ihan välttämätön pakko sovittaa sukkaa.... Sitä en sentään kehdannut 12 hengen ryhmässä (josta ketään en tuntenut) ihan julkisesti ruveta tekemään. Joten laitoin neuleen pois ja koetin selvitä hengissä viimeisen vartin.

ADHD. Pyörin, vaihdoin kankulta toiselle, vaihdoin jalkaa toisin perin, piirtelin, pyörittelin kynää ja nilkkoja, letitin hiuksia, etsin kaksihaaraisia ja yleensäkin ottaen olin häiriöksi. Ruokatuolla sain sukan sovitetuksi ja neulottua loppuun joten jälkimmäisellä pienryhmätunnilla sain sitten aloitettua toisen. Tuolla jälkimmäisellä pätkällä tarkkailin myös muita osanottajia, ja kyllä niistäkin 3/4 osaa pyöritteli kynää, räpläsi paperinkulmaa tai jotain. Ei voi mitään mutta neulominen edistää opiskelua huimasti! Kokoussukat siis:


Malli: perussukka ranskalaisella kantapäällä, "kuvio" nostetuilla silmukoilla
Lanka: Asarumin värjäämä mObscene, 64 grammaa
Puikot: 2,25


Hyväksytty käyttöön.

Nyt tartteis keriä lankaa, tulostaa ohje tai kaksi.

Hilma-rouva lähti kotiin ja nyt on kaksi erittäin hellyyden kipeää herraa. Ja väsynyttä. Hilma oli selvästi maaliskuuta rinnassa, päivällä se ajoi takaa Pikiä ja eilen pelasi Indyn pallolla.