6. huhtikuuta 2010

Maanantai

Tämä ei varmaankaan ole uutinen, mutta tänään on jälleen satanut vettä. Sekä konkreettisesti että kuvainnollisesti. Kalenteri näytti väärin, kyllä tänään on ollut sekä maanantai että 13. päivä.


Ope mokasi lahjakkaasti ranskan tunnilla. Kerrattiin objektipronomineja.
Ope, oikein painokkaasti: Ja näitä epäsuoria muotoja lui ja leur käytetään sitten vaan naisista! EIKU ihmisistä, ihmisistä!!!
Ryhmä nauroi ihan älyttömästi ja meidän ainoa miespuolinen oli sitten vähän hätää kärsimässä niiden "miehet ei ole ihmisiä" -vitsien seassa ;)

Toisaalta, mentiin lukion kakkosten kanssa kielistudioon kuuntelemaan vanha englannin yo-kuuntelu. Paperit jaettu, valmistauduttiin aloittamaan, takarivistä nousi käsi:"Voisit siä ope suomentaa nää kysymykset?"
Ope meinasi repiä loputkin hiukset päästään.

Kotona herrat kissat ovat oppineet avaamaan keittiön laatikoston laatikot, vaikka ne olisi todella hyvin kiinni. Ennenkin on osattu, jos olen unohtanut jonkun laatikon hiukan raolleen. Käyttön on siis otettu vanha hyvä konsti, lattiaharjan varsi läpi kaikista vetimistä. Ravelrystä löytyi tälle systeemille mainio nimi: rima-abloy ;)