11. heinäkuuta 2010

TdF

Ei ole mitään asiaa. Ja olen unohtanut kertoa vaikka mitä. Kaksi viikkoa sitten olin Tuulian TTS-metodin kakkoskurssilla Jkylässä. Meitä ei ollut montaa, joten opettajalta sai varsin yksilöllistä neuvontaa. Ja mulla on nyt taas sitten idea... Kunhan saisin entisetkin valmiiksi. Olimme Titityyllä ja yllättäen kaikki langat kiljuivat minua ottamaan mukaansa. Vain kaksi vyyhtiä pääsi matkaan, niille on myös idea. Pitänee oppia kirjoittamaan nämä aivan yhtäkkiä tulevat ideat muistiin, jotta niistä edes joku palautuisi mieleen sitten kun on aikaa ja intoa.


Tour de Fleece!

Kaikkihan tietävät Ranskan ympäriajon, vaikkeivät pyöräilyä harrastaisikaan. Viime vuosina valitettavasti se on saanut kyseenalaista mainetta dopingtapausten vuoksi, mutta ranskalaisille hirvittävän tärkeä. Ja Ravelry on monelle tuttu neulojien "Facebook" - kuvaus, jota käytän itsekin sen yksinkertaisuuden ja tietynlaisen selkeyden vuoksi, mutta joka ei kyllä oikeasti riitä kuvaamaan Ravelryä ollenkaan. Se on niin paljon enemmän.


Kun nämä kaksi, Tour de France ja Ravelry yhdistetään, saadaan Tour de Fleece. Ranskan ympäriajoa tavallaan seuraava kehräystempaus. Säännöt ovat ihanan väljät, kehrätään samoina päivinä kuin pyöräilijät polkevat. Kehräyshinkuni palasi eilen illalla ja jalkakin tuntuu paljon paremmalta. Tosin vieläkin automaattisesti varon sitä.

Kumpaahan kehräisi? Kumpikin niin minun väristäni!