4. elokuuta 2010

Värejä

Ihmeiden aika ei ole ohi. Se neuloo ja saa jopa jotain valmiiksi. Ainaoikeaa... No, helteillä ei aivo taipunut mihinkään monimutkaisempaan eikä villaa voinut ajatellakaan kun kaikki huopui käsissä. Tämän idea on jostain viime talven/kevään Suuresta Käsityöstä, mutta ohjetta ei tullut sen enempää käytettyä. Ja mitään tupsuja kuten ohjeessa, en tosiaankaan halua.

Lanka: Allino (en varmaankaan olisi tehnyt tätä, ellen olisi messuilla ihaillut suunnattomasti Allinon (pellava-puuvilla) mielettömän upeaa värivalikoimaa! Värejä on paljon ja ne kaikki sointuvat yhteen täydellisesti. 161 grammaa
Puikot: 4 mm

Tämä oli tänään jo töissä käytössä ja tykkäsin. Tosin sään takia opehuone oli sauna, mutta kuitenkin. Käytän siis huiveja liki päivittäin, aina on jotain harteilla. Huivit ovat jotenkin niin käteviä - jos on kuuma, saa nopeasti pois, jos taas on kylmä, voi kietoa myös käsien ympärille. Tämän käyttöaktiivisuuden huomioon ottaen, tuli tänään hassu tilanne eteen. Pomoni (mies), ei koskaan ole kommentoinut mitenkään neuleitani. Mutta tänään - kun ylläni oli siis AINAOIKEA, idioottihelppo neule - hän huomasi sen ja kysyi olenko tehnyt itse, ja kuulemma vau! Nauratti, mutten sanonut mitään, olin vaan iloinen.