12. syyskuuta 2010

Ahkerat

Me ollaan ahkeroitu koko viikonloppu. Miun tuotokset näette kunhan kuivuvat (ja loput ensin valmistuvat). Herrojen tuotokset... No, kuvat puhukoot puolestaan.
Pikistä ei ole kuvaa, mutta herran maailma järkkyi taas. Emäntä mokoma kehtasi normaalin viikkosiivouksen yhteydessä vaihtaa makkarissa sängyn ja yöpöydän paikkoja päittäin! Ensin piti pelätä ja pörhistellä sängynraahausääniä. Sitten piti istua piiitkäään makkarin ovella tutkailemassa, että uskaltaako sisälle ollenkaan? Uskalsi. Tosin la-su yönä piti vielä pähkäillä (=kurrata, käydä herättämässä emäntää, polkea ja leipoa, kiertää ja kaartaa, etsiä sitä oikeaa asentoa) loputtomiin, kun emäntä nukkuikin naama seinään päin! Pikin kun pitää päästä aina kainaloon ja sängyn entisessä paikassa siitä kainalosta oli hyvät näkymät eteiseen.

Tänä viikonloppuna kumpikin on myös tehnyt kulinaarisia seikkailuja. Indy maistoi Ihmisten Ruokaa! Snelmannin kalkkunaleikkelettä. Tähän mennessä ainoa syötävä Ihmisten Ruoka sen mielestä on ollut kesäkurpitsasiivu (juustohöylällä) oman ruoan päällä. Piki on vertaillut jäätelömerkkejä. Ben & Jerry's Chocolate Brown Fudge (tai jotain sinne päin) todettiin suht syötäväksi, mutta Aino vadelma ja mustaherukka on parempaa.