18. syyskuuta 2010

Vieläkin

Kiitos huivien säilytysehdotuksista. Tällä hetkellä huivit ovat vallanneet yhden lipaston laatikon makkarissa sekä hattuhyllyn ja eteisen jakkaran. Eivät ne mahdu mihinkään ja se huivi jota juuri tänään haluaisin pitää on aina kadoksissa. Tuo Ikean systeemi näytti hyvältä, mutta ehkä miun on pakko mennä Tampereen Ikeaan kaikki huivit mukanani ja testata... Tommonen kankainen kenkäsäilytysroikkumus mulla on vaatehuoneessa ja siinä on kaikkea mahdollista sälää. Pitäisi mitata eteisen kaappi, että mahtuisiko sinne toinen... Kiitos!

Ja jotta saisitte kehruukärpäsen pureman, tässä lisää. Piti oikein Etsystä tarkistaa omista ostoksista, että mitä tämä pitikään sisällään, olen nimittäin sanonut vähän kaikenlaista yhdistelmää kun en ole muistanut. Merinobambua, linkistä näkee hyvin, millaista tämä oli ennen kehruuta, villat nimittäin kokevat uskomattoman muodonmuutoksen prosessissa, 101 grammaa. Etsystä ostettu viime keväänä. Kaksisäikeiseksi kehrätty. Suurimman osan aikaa tämän kehrääminen oli nautinnollista, mutta siinä missä oranssia väriä oli eniten (se oli tumminta), oli joitakin tiukasti huopuneita kohtia, jotka piti vaan repiä pois.

Oikeasti tässä on kaksi vyyhtiä, tästä nimittäin meinasi tulla ensimmäinen kehruu-ufoni. Ensimmäisen vyyhdin (vajaa puolet) kehräsin kesäkuussa. Sitten tulivat helteet ja mistään ei tullut. Sitten oli kehruuviikonloppu, jossa ajattelin kehrätä tämän loppuun, mutta villa unohtuikin kotiin vahingossa. Sitten iski edellisen postauksen raparperi väliin. Nyt sitten vihdoinkin.


Jälkimmäinen vyyhti tuntuu hiukan tiukemmalta ja tasaisemmalta, mutta toisaalta, se ei ole vielä saanut asettua rauhassa paria kuukautta. Kumpaakaan ei ole vielä pesty, se tapahtuu just kohta. Miksi kaikki miun kehruut haluaa huiveiksi?


Joku tunki itsensä kuvaan. Laiska kuvaaja käytti omia koipiaan kuvausalustana. Mutta keittiössä on aika hyvä valo näin päiväsaikaan.