31. lokakuuta 2010

Vauhtia

Kiitos, Indy-muru on ammentanut voimia teidän toivotuksistanne ja Pikin hellästä hoivasta. Antibioottikuuri loppui perjantai-iltana ja nyt herra on taas voimissaan. Ihan rajuinta rallia ja painia ei vielä veljen kanssa harrasteta, mutta aika lujaa menee. Huomenna mennään tikkien poistoon.

Mistä huomasin sairastamisen? Herra oli nuupahtanut, ei syönyt eikä pahemmin juonutkaan. Ei tuottanut jätettä toisesta päästä laisinkaan. Se vaan ei ollut oma ittensä. Kyllä omistaja tietää. Hiukan mietityttää huominen, kuulemma tikkien poistossa ei rauhoiteta... Tuo on kohtuullisen voimakas kolli, vaikka se sairastaessa laihtuikin. We'll see.

Viime viikko tiivistettynä:
-Kaksi palohälytystä (Toinen harjoitus ja toinen videoneuvottelun kautta todistettu aiheutui sählymailasta. Oli muuten aika absurdi tunne, kun oppilas hävisi videoneuvottelukuvasta tuhatta ja sataa, ja palohälytin kuului taustalla... ).
-Yksi ihan itse ratkaistu videoneuvottelun näkymättömyysongelma - olin niin mahdottoman ylpeä itsestäni!
-Ensimmäinen mukillinen hehkuviiniglögiä - kohta on talvi!
-Liuta tehtyjä datanomitehtäviä ja toinen mokoma tekemättä.
-Aivan uskomattoman hellyydenkipeät kissaherrat, jatkuukohan Indyn kainalossa nukutut yöunet sitten kun tötterä ei enää tarvita?
-Kaksi ihanaa postikorttia laatikossa!
-Kaksi ihanaa puhelua ystäviltä!
-Ystävä yökylässä, parasta mahdollista pääntyhjennystä, terapiaa ja jaksamista, kiitos.
-iPhone opetusta työkaverille. Taas.

Ja mikä parasta, miä ehkä saan yhden neuleen valmiiksi! En vielä tänään, mutta piakkoin. On sitä neulottukin kuin Iisakin kirkkoa!