13. helmikuuta 2011

Kimaltelee

Joku naapureista on ollut todella ahkera. Tällainen polku meidän talolta tuonne melkein rantaan isommalle polulle (joka ei ole ihan näin nätti). Kissa ovat tästä onnellisia, mutta tänään oli parhaimmillaankin -16, joten herrat eivät päässeet ulkoilemaan. Paitsi Indy noin kolme sekuntia kun se livahti takaovesta kun minä toin takkapuita sisälle.

Maisema meidän rannasta, noin 40 metriä takaovelta. En kävellyt ladulla, tossa suksisauvaosiolla vaan. Ja tässä kohdassa käännyin takaisin rantaan tarkoituksena päästä kuvaamaan talven töröttäjiä, joita on kyllä aika vähän kun lunta on niin paljon.

Kävi sitten näin. Kuvasinkin selälläni latvoja. Lunta umpihangessa oli yli polven, hankikannosta ei tietoakaan. Taivaltaminen takaisin polulle toi hien ja uupumuksen. Tämä on kyllä varmaan metsän kuningas.

Löysin yhden töröttäjän. Tykkään näistä tosi paljon. Ja noista sinisen sävyistä taustalla.

Nämä kuvat olivatkin viikonlopun isoin saavutus. En siivonnut, en kääntänyt, en tehnyt kotitehtäviä, enkä mitään. No, olin sentään lapsenvahtina ja pujottelin neuleeseen kahteen kertaan hirmuisesti helmiä. JA keräsin ne helmet kolmeen kertaan lattialta (2 x Indy, 1 x Piki).