30. toukokuuta 2011

Satoa

Oho hups - viikko päivittämättä! Mutta kun ei ole ollut mitenkään erityisiä tapahtumia, eikä mitään kerrottavaa. Vesisadetta päivätolkulla. Nukkuvia kissoja, Hilma kävi tosin kylässä viikonlopun ja silloin oli juoksevia kissoja (Hilma ja Indy ajoivat toisiaan takaa urakalla, keskellä yötä tietenkin). Töitä - kevät vetää viimeisiään ja pitäisi vissiin siivota koululla, mutta niiden monistepinojen setviminen ei oikein innosta.

Kehrääminen on taas innostanut. Jacqui (Suzie Pro -mallinen rukkini on nimeltään Jacqueline) on ollut erittäin oikukas mademoiselle. Ensin se piti kamalaa mekkalaa, sitten puhalsin purkista puhdasta ilmaa laakereihin ja annoin sen levätä viikon - nyt se on sieltä ihan hiljainen. Kara pitää meteliä joidenkin rullien kanssa, mutta ei kaikkien. Olenkin suunnitellut merkitseväni kaikki rullani (raaputan johonkin A, B...) ja ryhdyn pitämään kirjanpitoa, miten kukin niistä käyttäytyy. Joo, totaalisen hurahtanut kehräämiseen.

Vaihdoin kevyemmän jarruvieterin, pitäisi tilata niitä lisää (kuten myös e-hook ja ehkä uusi rulla vertailukohdaksi). Tiputin öljyä toisen liipottimen palloniveleen, ja kas, sen viikon levon jälkeen rukki käyttäytyy taas ihmisiksi - vai pitäisikö sanoa rukeiksi?

119 grammaa ja noin 240 metriä (jo toinen kerta kun muistin laskea pituuden!) 100 % alpakkaa WoolGatheringsFibersilta, tilattu Etsystä. Tosi helppoa ja ihanaa kehrättävää, taivaallisen pehmeää. Värillä ei ole nimeä, mutta ihan ilmiselvästihän tuo on raparperiä :) Ja nyt tekee mieli käydä kaivamassa kesän ensimmäiset varret tuolta raparperipuskasta...