25. elokuuta 2011

Jatkoa

Samalla valkoisella ja superpehmeällä linjalla jatketaan. Edellisen postauksen lapasille kaveriksi kaulaliina. Siitä tuli kovin lyhyt, mutta lanka loppui. Tuon samojedi-Fine Falkland -langan pinnasta tulee niin kaunista, etten halunnut tätäkään "sotkea" millään hienolla mallineuleella. Siispä käytin ihan yksinkertaista 15 krs oikeaa ja 15 krs nurjaa. Huivin päissä on 5 krs ainaoikeaa, jottei se rullaisi. Yksinkertaista, nättiä ja nopeaa.


Lanka: itse kehrätty, menekki 95 grammaa
Puikot: 4 mm
Lyhyt tuo huivi tosiaankin on, mutta miehen kaulassa takin alla, eiköhän se mene. Toivottavasti. Tuo on niin pehmeä, että itse ainakin haluaisin saada sen ihoa vasten. Nämä tamineet on jo jätetty naapurin postilaatikkoon, josta rouva nappaa ne huomisaamuna mukaan, kun lähtevät miehen synttäreiden kunniaksi reissuun. Toivottavasti mies yllättyy iloisesti :)


Joku halusi taas kuvaan. Kiehnäsi kameraan ja miun käsiin niiiiin innolla. Piki on ehkä ollut tällä viikolla vähän paitsiossa, kun Indy on ollut kipeä. Se ei syönyt eikä juonut mitään su-ma, ja oli muutenkin kovin nuutunut. Ma ja ti käytiin lääkärissä tutkittavana ja nesteytettävänä. Mitään ei löytynyt, joten johtopäätös oli liikaa karvoja suolistossa tukkimassa. Herra sai parafiiniöljyä ja Levolaxia. Ne tehosivat ja eilen onnellinen emäntä siivosi laatikoista läjiä. Kissa itse myös vaikutti hirmuisen onnelliselta, kun olo parani. Se makasi eilisen illan miun sylissä - ja Indy ei tosiaankaan ole sylikissa - kehräten ja kerjäten leuan alta rapsuttamista.