7. maaliskuuta 2008

Äyvväy

Emäntä on ollut taas kaiket illat liesussa, joten herrojen on pitänyt viihdyttää itse ihtiään. Odotan jo kauhulla huomista, kun olen koko päivän pois - mitähän ne keksivät? Tänään:

1. Katzeille kasvatetaan omaa vehnänorasta. Jostain käsittämättömästä syystä oraat maistuvat paremmilta, jos koko tuppo multineen kiskotaan ulos kupista ja levitellään keittiön lattialle.

2. Viimeinenkin kynäpiilo (nepparilla kiinni olevan vihkon välissä) tietsikan läheltä on löydetty. Kynät on piiloteltu nyt vaihteeksi kattien toimesta mattojen ja sohvan alle.

3. Sohvan kivat viltit (2 kpl) ovat huomattavasti hauskempia, jos ne roudaa keskelle olkkarin lattiaa, sitten toinen möyrii viltin alle (ainakin pääpuoli, jotta voi kuvitella olevansa piilossa) ja toinen hyökkäilee "luokses kumipallona pompin" -tyylillä päälle. Samaa voi harrastaa myös eteisen matolla tai sängyssä.

4. Muurahaiset ovat huushollista vähentyneet kiitettävästi, mutta kyllä pari oli tänäänkin käynyt testaamassa uimataitoaan kissojen vesikupissa. No, kateista on oikein hauskaa onkia hukkuneita murkkuja ja loiskia samalla kaikki vedet ympäri keittiötä. Siinä sivussa voi myös uittaa omat murkinansa.

5. Lintujen (lähinnä talitinttejä ja sinitiaisia) tölläys. Indy vain töllää, jäykkänä, mieluiten näppiksen päältä. Piki..... "äyäväyväyäääääyyyyääääväyyyyväää....." kovalla äänellä, häntä huiskuen (katso kuva) tuhatta ja sataa, välillä kyykyssä, välillä varpaillaan, välillä hypäten päin ikkunaa.
Taidan vaihtaa vielä kerran salaisten sukkien mallia....