31. maaliskuuta 2008

Oouuuuuu!

Indy harrasti joikaamista. Aamulla oli taas muurahaisia, tällä kertaa olkkarin lattialla. Mulla on iso rottinkikori pöytänä ja sen sisällä jätesäkeissä varatäkki ja varatyynyjä. Tyhjensin, imuroin (jo toinen kerta viikon sisään kun imuroin aamulla - sairas varmaan) ja pesin. Menin viemään luuttua ja vettä pois, kori jäi kansi auki. Ja kohta:" Ooouuuuooouuuu!" Korkealta ja kovaa, niin että säikähdin, että mitä nyt sattui! Ryntäsin katsomaan ja Indy-herra istui korissa kansi kiinni, eikä päässyt pois. Piki katseli tyynesti vierestä, ulkopuolelta. Mikähän sai tämän ulvonnan aikaan? Ei silloin ulvota jos jäädään kaappiin, hellan alalokeroon, pikkueteiseen tai muualle jumiin...

Takakappale valmis. Näyttää hervottoman kapealta, mutta kun venyttää, tulee enemmän kuin sopiva. Ja nuo värit. Ei, kamera ei osaa toistaa oikein, ei salamalla eikä ilman. Jos ehdin, vien tällä viikolla tuon neulomuksen paikalliseen valokuvausliikkeeseen ja herra saa näyttää miten himoitsemallani kameralla saa tuon värit kuvattua oikein. Jos ei onnistu, lopetan himoitsemisen ;)

Tänään tuli Taito-lehti. Jos ikinä hamassa tulevaisuudessa erehdyn rakastumaan niin rankasti, että päädyn naimisiin, tilaan hääpukuni täältä.