30. maaliskuuta 2008

PötyäUusimmassa Pirkka-lehdessä oli jälleen "käsityöohjeita". Ota vanha kukkaruukku, maalaa se, etsi jostain vanha lakana, revi pitsi irti ja kiinnitä ruukkuun. Tai osta pitsi. Miksi ei ohjetta virkattavaan pitsiin?

Kamalassa tungoksessa, miksi pitää jonottaa johonkin tiettyyn, yhteen sovituskoppiin? Miksei voi jonottaa ensimmäiseen vapautuvaan? Se naapurijono on tietenkin nopeampi. Tai oikeastaan siinä ei ollut naapurijonoa, ja kuvittelin jonottavani seuraavaan vapautuvaan, mutta joku etuili törkeästi ja minä kiltti en osannut pitää puoliani.

Miksi tehdä aina sunnuntaiksi 15 erilaista suunnitelmaa mitä voisi tehdä ja loppujen lopuksi kuitenkin vain korjaa kokeita ja suunnittelee tulevaa viikkoa. En siis vieläkään ehtinyt kehräysharjoituksiin asti. Tosin Noro(sateenkaari)paidan takakappale on jo ohi kainaloiden. Mystic Light -huivi on edelleen aloittamatta. Muste loppu tulostimesta. Uusi patruuna jossain kaapin perällä. Tahtoo tehdä sukat.

Unohdin etsiä kommenteissa saamani vinkin perusteella lapsilukon roskiskaapin oveen (kiitos vinkistä!). Nappi-kuminauhasysteemi pitäisi uusia. Tai ainakin nappi - puolet on kadonnut.

8-luokan ensi viikon tunnit katosivat johonkin. Yksi menee konserttiin (kulttuuri on kyllä hyväksi), toinen ainekirjoitukseen (miksi lupasin tähän väliin, en ehdi tarkistamaan, tosin kirjoittavat kyllä mielellään ja hyvin) ja kolmas atk-systeemin testaamiseen (lupauduin oppilaineni koekaniiniksi kun kysyttiin - kysyttiin koska osaan ohjelman ja käytän (melkein ainoana) sitä useinkin, mutta en just nyt olisi halunnut).