19. toukokuuta 2008

Apua!

Nyt tarvitaan jotain tehokkaita toimenpiteitä ja nopeasti. Me ollaan pulassa. Tuo, jonka pitäisi ruokkia, helliä, hoidella, ulkoiluttaa ja viihdyttää meitä, se vaan putlaa noiden villojen ja rukin kanssa. Ei mitään muuta. No, kyllä se ajoittain osoittaa joitain normaaliuden merkkejä, eilen illallakin hetken aikaa istui soffalla meidän makuualustana ja neuloi lapasen vartta. Mutta luovutti liian nopeasti ja meni taas ton rukki-vehkeen luo - kurjaa. Silloin ei voi istua sylissä. Eikä auta vaikka tuijottaa oikein kamalasti. Yritettiin me vetää verhokappakin pitkästä aikaa alas ja on pelattu jalkapalloa aprikooseilla ja päärynällä, mutta ei, se vaan tuhahtaa, vie lelut ja jatkaa taas....

Tänään jo luultiin, että nyt me päästään siitä kehruumasinasta kun se pakkasi kaiken ja vei ne pois. Ja meni itsekin. Oli koko illan jossain ja tuli sitten takaisin tosi onnellisena ja hymyilevänä - ja toi kyllä sen pahuksen rakkineenkin. Oli kuulemma ollut kehräämässä kässäkerhossa. Eikä tuonut meille mitään.

Saataisko me edes ruokaa?

Toim. huom.: kissat saivat ja saavat ruokaa. Litistyneitä aprikooseja ei ole kiva löytää jalkapohjan alta yöllisellä vessareissulla. Kässäkerhossa kaksi uutta uhria kokeili kehräämistä - vaikeaa kuulemma. Huomenna on pakko korjata kokeita. Huomenna neulon (en kehrää) kampaajalla.