6. toukokuuta 2008

Kiva

Päivän piristys! Kisailuvoitto Heklalta Puikkopyörteestä. Ihanaa Viron villaa kauniin harmaana - harmaa ON kaunista, paljon kauniimpaa kuin musta! Ehdottomasti huivi. Kirikindaida pikkuvihkosessa ja virolainen neulesuunnitteluvihko. Siis juuri sopivaa ruudukkoa pitsin tai kirjoneuleen suunnittelemiseen ja välissä jotain muistiinpanosivuja, joiden tekstien selvittämiseen minun viron kielen taitoni ei ihan vielä riitä ;) Tälle, tai oikeastaan näille kaikille on ihan taatusti käyttöä! Kiitos!

Kuva on mitä on - tässä uudessa koneessa ei tietenkään ole sopivaa kuvankäsittelyohjelmaa. Picasa on kiva kollaaseissa, mutta en muuten tykkää. Gimp on liian iso tsydeemi. Irfanilla ei saa haluamiani raameja kuville. Ei tässä muu auta kuin kaivaa edellisen koneen mukana tullut Works-paketti ja etsiä Microsoft Picture it! Se on simppeli, mutta kaikki oleelliset toiminnot sisältävä kuvankäsittelyohjelma. Mutta ennen sitä pitänee tehdä käynnistys (tai kuulemma tehdasasetusten palautus) levy. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Neulominen on hidasta kun kaikki aika menee tässä koneella, töissä tai kattien kanssa pihalla. Ja vasen kyynärpää on niin kipeä, että yritän vähän varoa sitäkin.

Naapuri tarjosi Keurusselästä saamiaan komeita ahvenia (tosi isoja!) kissoille syötäväksi. Tosi kilttiä, mutta kun nuo pahuksen citykatit eivät osaa syödä edes pieniä muikkuja! Tai Piki osaa puolikkaan muikun...