4. toukokuuta 2008

Mietitty

Kiitokset Norokehuista! Kyllä, se on yhä ihana ja on ollut päällä vähän joka välissä. Kuitenkin, jos nyt tekisin uuden, tekisin hihansuista kapoisemmat - ovat hankalat neuloessa ;)

Tänään. Aamupäivällä pihalla narun jatkona tunti. Sitten lenkki päälle. Ja kannettiin sisälle. Nyt illalla (keskipäivällä pihalla ei ole varjoa) ensin lenkki (josta kuva) ja sitten vielä hetki pihalla. Ja kannettiin väkisin sisälle. Kyllä ulkona ON kivaa. Paitsi että tänään kohdattiin uusi ja tuntematon koira. Tai minä tunnistin rouvan koiran perusteella (meidän kadun luonnonsuojelija, siis rouva, ei koira), mutta kissat ja koira (jonkin sortin pointteri) eivät olleet ennen kohdanneet. Hyvin koulutettu koira, ei haukkunut vaikka katit kiinnostivat ihan hirmuisesti. Kissa pelkäsivät kaikki karvat pystyssä, mutta kun rouva ja minä siinä juttelimme, kissatkin vähän rauhottuivat.

Eilen illalla. Ihana tyyni ilma. Tänään tuuli ja oli aaltoja ja nämä hölmöt (erityisesti Indy) ovat mahdottoman kiinnostuneita järvestä. Niinpä aallot työnsivät vettä Indyn nenään....

Uutta on aloitettu, semmoinen välityö. Mietitty pitsihuivia, mallia ja lankaa - ei vielä päädytty mihinkään. Mietitty myös minun mahdollista osuuttani suureen ja salaiseen projektiin - josta kuitenkin moni lähiseudun neuloja tietää ;)