1. toukokuuta 2008

Vappu

Flickrin kautta postattu kuva - tekstiä muokkaan Bloggerissa itsessään kun Flickrissä muokkaamismahdollisuudet ovat nolla. Klikkaamalla näkyy siis isompana.

Vappu tuli, vappu meni. Rauhallisesti. Katzit pääsivät tänään pihalle narun päähän. Voi sitä riemua ja autuutta. Ensin piti ryntäillä eessun taas, sitten tajuttiin, ettei ole mikään kiire, vaan voi loikoilla multaisessa kukkapenkissä (ja kieriäkin vähän, sen verran, että emäntä sai hepulin eilen imuroidun huushollin likaantumisesta) ja jahdata jokaisen läheltä lentävän otuksen. Piki sai kimalaisen kiinni ja ensin vaikutti, että ehkä pisti etutassuun, kun herra ravisteli tassua niin antaumuksella. Mutta nyt ei kyllä taida enää sattua.Kissat ulkoilivat, minä söin jätskiä (puoli litraa vaatimattomasti...), join vissyä, neuloin ja kuuntelin Hitchhikeria - kyllä se on mielettömän hyvä! Norotakissa on vihdoinkin hihat valmiina. Nyt yhdistely ja sitten kaulus-nappilistapähkäily. Voi olla mielenkiintoista. Sen verran vartaloa halaava malli tämä (vaihteeksi, yleensä teen niitä telttamalleja), että tätä ei sitten vahingossakaan laiteta pesukoneeseen huopumaan.

Seuraavaksi tahtoo ehdottomasti pitsiä. Jotain oikein monimutkaista. Kesän IK:ssä oli ainakin yksi kiehtovan näköinen malli.