7. kesäkuuta 2008

Arvottu

Kiitos huimista ehdotuksista! Jännä, että moni ehdotti ruudukkoa tai ristikkoa jossain muodossa - ne olivat minunkin mielessäni. Minä vain en mitenkään keksinyt yhdistää niitä mihinkään nimeen tms. Kuten ehkä otsikoistani olette tässä vuosien varrella tajunneet, tykkään ytimekkäistä ja napakoista otsikoista ja nimistä. No, aina ne eivät tosiaankaan ole ytimekkäitä tai asiaan mitenkään liittyviä mutta yleensä yksisanaisia.

Vasta tuon arvontapostauksen jälkeen, ensimmäisten ehdotusten tullessa aloin tarkemmin miettimään mitä oikeastaan tuolta nimeltä halusin ja toivoin. Tiedän, olisi pitänyt miettiä etukäteen, olisi helpottanut teidänkin urakkaanne, mutta kun ennen teidän ehdotuksianne en osannut miettiä... Yksiosainen (vaikka Venlan Vaakunassa on jotain aivan ihanan soinnikasta), kansainvälinen (Kastelholma toisi kivasti Suomen historiaa esille), kiehtova (Morgana on pakko ujuttaa johonkin työhön, sen verran lisää on pakko suunnitella itse), romanttinen (Heloise (ilman ruusua) kävin haudallakin taas Pariisissa). Ruusu sinänsä sopisi, mutta en halua mitään tiettyyn väriin liittyvää, kun aion toteuttaa nämä yksivärisestä, ehkä tummahkosta jostain. Hassua, mutta liila tuli mieleen - inhoan liilaa!

Tähän väliin rumpujen päristystä ja jännittynyttä kaulojen kurkottelua: Vendela! Outille kiitokset! Kuinka tiesitkään, että nuorena likkana luin kaikki Kaari Utriot ainakin kahteen kertaan (Rakas Henrietta oli suosikkini). Vendela taipuu ulkomaisen suussakin ja kuitenkin siinä on jotain suomalaista. Käynpä laittamassa sinulle kommenttia just kohta.


Toinen palkinto, arvonta. 38 kommenttia, mutta kaksi kahteen kertaan, eli 36 osallistujaa. Viralliset valvojat häiriköt nukkuvat umpiunessa, toinen kylppärissä pesuvadissa ja toinen minun sängyssäni, joten en häiritse heitä. Kiusataan sen sijaan randomia..... Ja numero on 32! Eli Eila! Otathan yhteyttä piakkoin: woollyvilla @ yahoo. co. uk (poista välit).

Palkintoina lankaa, mutta kyselen kyllä väri- ja materiaalitoiveita. Kukat kaikille osallistujille tuossa ylhäällä, omasta pihasta tänään. Ovat sentään vielä pystyssä, vaikka katzikaiset parhaansa mukaan tuhoavat kaikkea ryntäilemällä kaiken lentävän perään.

Ja Mari arvaili aivan oikein, sukat tulossa.