27. kesäkuuta 2008

U = Y

Kiitos, huivi on ihana! Mutta iso. No, toivottavasti koko ei haittaa käyttäjää. Jos haittaa, teen uuden, mutta eri mallilla :) Nyt tuntuu, että olen saanut pitsistä tarpeekseni hetkeksi... Se on sitten eri asia miten pitkä tuo hetki on. Juuri nyt tästä (kuvassa) täytyy ihan ehdottomasti tehdä jotain. Tämä on se Corriedale, jonka näitte kuivumassa jokin aika sitten.

Olin tänään taas lapsenvahtina. Leikittiin puisella junaradalla. Yksi autoista oli ambulanssi (joo, oli myös autoja junien lisäksi) ja yksi ukkeli leikisti sai flunssan ja ehdotin, että meneekö se lääkäriin? "Joo, huttunen!" Huttunen? Siis miten reilu 2v. voi muistaa.... Tiedän, että poitsu oli lääkärillä pari viikkoa sitten ja lääkäri oli Huttunen. Isän, äidin ja minun omalääkäri on samainen Huttunen. Ja puolta sekuntia myöhemmin tajusin: "huttunen, läiski, huttunen!" Kaikki y-kirjaimet äännetäänkin toistaiseki näköjään u:ksi... Eli hyttynen!

Ja ennen kuin taas unohdan:
Keuruulla neulotaan maanantaina 7.7. klo 14 alkaen Kamanassa. Hyvän sään sattuessa pihan puolella. Tervetuloa paikalliset ja ohikulkijat!