23. heinäkuuta 2008

Hmmmm

Olenko muuttumassa joksikin muuksi kuin omaksi itsekseni? Vai olenko tulossa vanhaksi? Nimittäin, kaikkihan tietävät, että inhoan violettia:

Ja inhoan liilaa:

Ja inhoan vaaleanpunaista ja pinkkiä:

Mutta nämä kukat ovat aivan käsittämättömän ihania.... Ja ostin tänään itselleni pellavahousut (syksyksi töihin), jotka ovat suklaanRUSKEAT?!?!? Mutta vihreästä en luovu ;)

Tänään piti olla kuvia valmiista, mutta ei ole, kun kyynärpää ei tykkää ja innostuin taas kehräämään (ja muuten just noita inhokkivärejä...). Piti olla myös kuvia uusista rukin osista (jumbo ja fast flyer) mutta ehkäpä olette jo kyllästyneet - pääsin muuten kuittaamaan paketin (joku kuljetusfirma dpd?) semmoiselle elektroniselle näytölle jollain ihme kynällä, jolla sain aikaiseksi kaksivuotiaan tasoista tekstiä... Tänään piti myös olla ihania kuvia riiviöistä, mutta ennen kuin sain kameran haettua (aina se on väärässä huoneessa), ne mokomat olivat jo lopettaneet riehumisen huvipuistossaan. Oli muuten hauskaa katsottavaa - tosin verho putosi siinä sivussa, ihan vahingossa... Just kohta (kun otan riiviöt sisälle) testataan kelpaako emon itsetekemä kissanruoka.

SeijaP: Kommenttisi (On päiviä jotka ovat jos päiviä.) otti sydämestä asti - niin osuva. Äitiä en osaa kaivata persoonana, aikaa on kulunut liikaa, mutta kaipaan hetkiä, jotka voisivat olla...

Matti: Käsittelin kuvaa Irfanin automaattisella korjauksella - parempaan se ei pystynyt. Photoshoppia ei ole.