30. heinäkuuta 2008

Lollipop

Tässä se kuivunut kehräystulos. Nimesin Lollipopiksi. Aurinko paistaa, joten värit ovat ihan hitusen vaaleat, mutta oikeasti tykkään tästä. Tosin neuloessa voi olla, ettei tähän voi mitään kuvioita tai pitsiä sotkea.... 114 g, nelisäikeistä, ohuempaa kuin Nalle, sen tarkemmin en ole vielä mittaillut.
My own spinning, Lollipop, four-ply, 114 grams, thinnish, haven't measured it yet. In real life, a bit darker (the sun is shining).

Eilen tuli postissa sitten kuituklubin eka paketti, niiiiiin kaunis!
And this is the first ever package from the first ever Finnish fiberclub.

Taas, liian vaaleita kuivia. Iltasatu, 120g merinoa. Tekisi heti mieli alkaa kehräämään, mutta toisaalta hieman pelottaa, koska merinosta ei ole kovinkaan paljoa kokemusta ja se vähän mikä on, niin.... No, tuli aika paksua ja minä tunnetusti tykkään ohuista langoista. Pitäisiköhän ensin harjoitella vanhoilla merinoilla?
Again, too light pictures. Night fairytale, 120 grams, merino. I'd so much like to start spinning straight away, but on the other hand I'm a bit scared. I don't have that much experience on merino and the little I have... Well, it was quite thick and I like thin yarns. Should I practise first with my old merinos?

kuituklubi-heinä

Se toissapäiväinen mallineule, se ei näytä samalta kuin mallitilkussa, koska pyörönä käsialani on huomattavasti tiukempi. No, purin ja testasin kolmea muuta mallineuletta, mutta palasin kuitenkin tähän alkuperäiseen ja tulosta tiedossa. Tunnistaako joku mistä se on lainattu?