3. heinäkuuta 2008

Nautintoja

Sirdarin Snuggly Baby Bamboo on aivan älyttömän ihanaa lankaa! Pehmeää kuin kissan mahakarvat, ei halkeile (jopa kaksinkertaisena helppoa ja nopeaa neulottavaa), enkä usko sen venahtavan käytössä pahemmin. Ongelma vain on oma käsialani.... Tämä on jo kolmas "medaljonki". Ekan ja tokan välillä on parin sentin kokoero... Mutta, positiivinen yllätys, lanka (ei todellakaan ohjeen lanka, siksi kaksinkertaisena) näyttää riittävän enemmän kuin hyvin. Sitä ei nimittäin ole lisää paikallisessa kaupassa. En jaksanut säätää kuvan värejä, oikeasti semmoinen kevään ensivihreä, lehmus.

Herrojen kuulumiset. Tänä aamuna luin kaikessa rauhassa Hesaria ja join teetä. Katit istuivat keittiön ikkunalaudalla haistelemassa ulkoilmaa ja tölläämässä lintuja - rauhallisesti. TÖMPS! Räkätti lensi päin ikkunaa ja yhtäkkiä herrat roikkuivat kynsin hampain laskoskaihtimessa ja kapassa. Ja koheltaa ja ihmetellä piti vielä kauan jälkeen päin...

Nämä ulkoilu- ja nautiskelukuvat ovat eiliseltä. Indy on oppinut ja yleensä makoilee pihalla varjossa, selvästi nautiskellen, ihan rauhassa. Piki on beibi ja ryntää kaiken vähänkin lentävältä vaikuttavan perään loikkien ja kirmaillen. Kumpikin pelaa öisin (vuorotellen, toinen on aina jaloissani nukkumassa) leluhiirijalkapalloa jos unohdan piilottaa hiiret nukkumaan mennessäni. Leluhiirten hajotustahti on tällä hetkellä niin huima, että harkitsen tosissani oman kissojen leluhiiritehtaan perustamista. Ainakin todella ammatimaiset koekäyttäjät löytyisivät omasta takaa ja voisin mainostaa tekeleitä kissankestävinä - siis jos ne selviäisivät koekäyttäjistä ;)