21. elokuuta 2008

Aatoksia - Ponderings

Miksi telkkarissa on niin paljon puutarha- ja kokkausohjelmia? Käsitöitähän nekin ovat ja ihan kivoja katsella. Mutta jotain puuttuu. Viime sunnuntaina katselin uusintana jotain puutarhaohjelmaa (Puutarhaunelmia) ja ohjelman vierailevana tähtenä oli harrastajamaalari. Hän maalaa nimenomaan kukkia. Hän totesi jotenkin näin:"Joka päivä mietin, että missä välissä ehtisin hiukan maalaamaan. Maalaaminen rentouttaa ja on elinehto!" Siis ei sanatarkka lainaus, vaan jotenkin noin. Voisin itse sanoa samaa neulomisesta, kehräämisestä ja muistakin käsitöistä. Miksi meillä ei ole yhtään käsityöohjelmaa? En laske Strömsötä, koska siinä on niin paljon kaikkea muutakin. Ja sitäpaitsi se menetti viehätyksensä minulle silloin kun henkilögalleria mullistettiin. Matias onneksi tuli takaisin mutta Mikaelia on iso ikävä!

Why are there so many cooking and gardening programs on tv and no knitting or spinning or general crafts programs at all? I'd love to have them!

Töissä on aikas rankka. Kiire ja ennen kaikkea ne uudet kurssit ravintolaranskaa teettävät paljon työtä. Opiskelijoissa on nimittäin kaikenlaisia nuoria aikuisia, mm. niitä joita eivät kielet peruskoulussa pätkän vertaa kiinnostaneet. Heille on tosi vaikea opettaa ihan uutta kieltä pikamarssia. Viikonloppuna on pakko kehitellä vähän uudenlaisia tehtäviä...

Onneksi on ihania yllätyksiä! Lankakomero palkitsi kommentoijia. Kiitos! Mietin jo yöllä valvoessa lankavaihtoehtoja :) Ja pitää ehdottomasti ottaa itseään niskasta kommentoinnin suhteen - olen laiskistunut ihan liikaa.