14. syyskuuta 2008

Pullo

En ole leikannut nurmikkoa (siis sitä niittyä), koska ruohonleikkuri ei käynnistynyt. Nähtävästi tämä uusi leikkuri ei tykkää näin viileistä ilmoista ja ryyppynappiahan tässä ei ole.

En ole myöskään jumpassa (just nyt alkaisi), mutta kun EI vaan niin yhtään huvita.... Liikuntainnostumiset tapahtuvat meikäläisellä aina sykleissä. Vuosia sitten ravasin salilla pitkään. Sitten kävin pelaamassa mammafutista monta vuotta (ja sählyä). Yhtenä vuonna suunnistin (en juosten, kävellen). Jumppainnostus on nyt kestänyt tässä kämpässä asumisen ajan eli seitsemän vuotta (miinus viime talvi, eli kuusi oikeastaan), joten taitaa olla aika keksiä jotain muuta. Olisikohan taas salilla käymisen vuoro? Miksi ei huvita jumppa? Pakkofiilis (kuuluminen hallitukseen aiheuttaa tämän, siis minä itse aiheutan tämän itselleni), käsi ei kestä punnerruksia (ollut tämän viikon kivan kipeä), inhoan vatsalihaksia (tai siis niitä ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan), ohjaaja ei ollut niin mieluinen (toisaalta, ei varmaan ole olemassakaan ohjaajaa joka miellyttäisi kaikkia).

Mutta mieluummin kehrään :) Kaipa siinä edes pohjelihakset saavat vähän liikuntaa, ja selkä, sillä kehrätessä yleensä istun tosi hyvin asennossa.Pitsiunelma on tulossa, etenee yllättävän nopeasti, tosin tulevalla viikolla neulomisaika on vähissä (paitsi yo-valvonnat, koevalvonnat ja pari kokousta). Välityönä käänsin taas yhden ohjeen TitiTyylle, tällainen hamppuinen vesipullopussukka. Ohje on puolen litran pullolle, mutta kun sellaista ei talosta näköjään löydy, tuossa on se perinteinen 0,3 litraa. Hiukan iso, mutta toimii. Nopea ja kiva tehdä, paitsi että jäykät hamppusilmukat karkaavat puikoilta, jos teen vähänkään löysempää. Jos taas teen tavanomaisen tiukkaa, on tosi hankala vääntää 2 nurin yhteen.

Ohje: Water Bottle Tote
Lanka: Hemp for Knitting, 52 grammaa (ohjeen mukaan 50 grammaa pitäisi riittää....)
Puikot: 3,25 mm

Viime viikolla en hirmuisesti ehtinyt kotona olla, ehkä siksi tämä viikonloppu on kattien puolesta ollut ihan mahdotonta hellittelyä. Koko ajan on jompikumpi tai molemmat sylissä, Indy on kehrännyt enemmän kuin kuukausiin, Piki yksinkertaisesti tuli kirjan päälle kun ei muuten mahtunut syliin, Piki nuoli yöllä mun sormet pitkästä aikaa. Suloista. Mitenhän herrat kestävät sen, että ensi viikko on yhtä kiireinen ja lauantainkin olen koulutuksessa?