2. lokakuuta 2008

Eri

Nyt se tapahtui. Tai ainakin melkein. Vielä koskaan tätä ennen näin ei ole käynyt. Langassa oli solmu keskellä kerää. Jatko solmun tuolla puolen näytti hämärässä olohuoneessa suht samalta kuin ennen solmuakin joten jatkoin vaan. Kavennuksia aloitellessa jysähti tajunnassa. Hei! Täähän ei menekään samalla tavalla kuin tuossa toisessa sukassa.... Ei niin. Ei, lanka ei vaihtanut suuntaa, vaan solmun jälkeen jatkettiin näköjään eri kohdasta värivalikoimaa. Eli täysin eripariset sukat. Pikkuperfektionisti minun sisälläni nostaa päätään.... Onneksi lankaa jäi, ja hyvällä säkällä saan vielä toiset samanlaiset (?) sukat. Taisi olla harvinaisen ylipainoinen kerä: sukat 51 g + loppukerä 65 g = 116 g!?!??

Malli: 3 oikein 1 nurin joustinta varsi ja sukan päällys. 52 s kaiken kaikkiaan, istuu kuin hansikas minun koipeeni. Kuvassa se yksi nurja silmukka näyttää hölmösti reiältä.
Lanka: Noro sockyarn, 51 g
Puikot: 2,5 mm Knitpicksit (joista yhden luulin jo kadottaneeni, kun ei eilen illalla vanhempainillassa löytynyt kassista, mutta onneksi bongasin kotoa lattialta.

Ihan itselle tätä väri-ilottelua. Pakko saada lisää!