1. lokakuuta 2008

Loppu - Ending

SP12 on ohi minun osaltani. Tänään tuli ystäväni toinen paketti - melkein myöhästyin vanhempainillasta kun piti käydä hakemassa... Paketista löytyi varsin mieluisia aarteita: puikkonalleja (näitä on jo, mutta ei haittaa, ainahan sitä kuitenkin on useampi työ kesken), Kirsi Neuvosen kortti (hänellä on näyttely Keuruulla, joten tuttua ja tykättyäA), kinuski- ja karpaloteetä (juuri nyt mukissa maisteltavan), Naturgarn nro 1 -lankaa aivan ihanan punaisena (Miten olis punaiset lovikat? Tosin sitten täytyy etsiä yksi kerä lisää.) ja Hjertegarnin sukkalankaa (tätäkin on jossain laatikon pohjalla, mutta en itse asiassa ole vielä koskaan neulonut tätä.... Nyt siis.) Kiitos!
My SP12 sent me my second and last package. Of course yarn (Naturgarn nro 1 and Hjertegarn), tea, a card and needle teddies. I do like your package, thank you!

Itse puolestani olen jo pari viikkoa sitten lähettänyt kolmannen ja viimeisen pakettini Australiaan, mutten tiedä onko se mennyt perille. Ja mielestäni kuvasin sen paketin, mutten löydä kuvaa mistään....
I sent my third and last package to Australia over two weeks ago, but I've no idea if it has arrived safe and sound. And I'm sure I took a photo, but I can't find it anywhere....

Ekassa paketissa oli: Pirtin Kehräämön lankaa, Topp'Tå-lankaa, suklaata, pari Ravelryn pinssiä, salomonsolmu-huivin viime talvelta (on odottanut sopivaa lahjottavaa) ja kortti.
The first package included: yarn from both Pirtin Kehräämö and Topp'Tå, chocolate, a Solomon knot scarf, a couple of Ravelry pins and a card.

Toisessa paketissa matkasi: Ihana patalappu, kahvia, virkkauslankaa (parini oli nimenomaan virkkaaja), sukat (jotka niin mielelläni olisin pitänyt itse) ja kortti.
The second included: a kettle/pan holder, coffee, crocheting yarn, socks (which I would have love to have kept to myself) and a card.


Kolmannesta en kuvaa löydä, mutta siellä oli: kolme kerää puuvillapellavalankaa (luonnonvalkoista), suklaata (Geisha-patukka), kortti, puolukkasaippua ja valkoinen käsipyyhe johon itse virkkasin pitsin (jonka unohdin punnita ja siksi puuttuu tämän vuoden grammoista). Toivottavasti parini vielä laittaa kuvan, jotta voisi linkittää.
The picture of the third package is somewhere hiding, but it included: three balls of cotton-linen yarn (white), chocolate, a card, a lingonberry soap and a small white towel into which I crocheted a lace edging myself. If my pal blogs this package with a photo, I'll link it later.

Kiitos paljon eilisen kommenteista - en osaa pukea tätä vielä sanoiksi, mutta eilen, tänään ja jo paljon aikaisemminkin olen pohtinut tätä väsymystäni paljon. Nyt alkaa tuntua siltä, että vielä joskus te joudutte kärsimään piiiiitkän postauksen (vuodatuksen) elämästä - täytyisi saada purkautua. Toistaiseksi kirjoitan vain pöytälaatikkoon, mutta kyllä se sieltä esille pyrkii. Sitä pitää vain editoida jonkin verran - ammatti asettaa rajoja.