10. lokakuuta 2008

Outoa

Erinomaisen outo minä juuri nyt. Keskiviikkoaamusta asti taas se ihana toispuoleinen pää-poskiontelusärky. Buranaa ja Panacodia poreena. Kokeet korjaamatta. Tänään töistä tullessa oli hieman parempi olo, joten jokin outo, täysin käsittämätön tarmonpuuska iski. Lisää troppia nassuun ja sitten siivoamaan - oikein kunnolla. Neljä tuntia meni! Kaikki irto roju hyllyiltä ja tasoilta on raivattu paikoilleen. Pölytkin pyyhitty, tiskipöytä hinkattu, lattiat pesty, olkkarin hylly järjestetty, irtonaiset lankakerät järjestetty laatikoihinsa (kummallista - sukkalankalaatikko on taas täysi!), kaivettu kukkamullat työhuoneen seinustalta, kasteltu kukat, ym. Koko ajan tietysti innokkaat pikkuapulaiset mukana.... On muuten kaikissa lakanoissa ja pussilakanoissa reikiä - lakananvaihtoavustajien kynnet ovat liian terävät ;)

Nyt isken piirakan uuniin, menen suihkuun ja istun sohvalle neulomaan. Tosin sari-silkki loppui eikä sitä saa lisää kuin yhden vyyhdin.... No, kunhan se tulee, neulon sen jatkoksi ja katson sitten mitä tuli, puranko vai enkö. Siivotessa muuten löysin sen erittäin hyvin piilotetun ufojen hautausmaan..... Purkaa pitäisi.

Saakos miau myös ruokaa?

Tämähän on niiiiiin kielletty paikka kuin olla ja voi, mutta kun herra haluaa parempaa sapuskaa, se lojuu juuri tässä. Sitäpaitsi lämmin paikka!