28. lokakuuta 2008

Pihalla

Töistä kotiin kaupan kautta tuhatta ja sataa - ja ehdin. Hitunen päivän valoa, alkoi kääntymään jo hämäräksi, mutta tässä oikeahkot sävyt, värit, mutta luonnossa himpun tummemmat.


Itsekin olen ihan pihalla itseni suhteen. Töissä onnistuin taas saamaan itseni niin pahalle tuulelle. Tupakkapaikalle en onneksi noita lankoja vienyt, siellä oli mutaista ja tosi huonokäytöksisiä tyyppejä. Ja kiire. Ja liikaa tekemistä. Ja kustantaja, jonka koepaketti ilmestyy tosi myöhässä. Ja opeopas kans.op. kirjaan ilmestyy kun koko syksy on melkein käyty. Jajajajajajajajajaja.....

Onneksi tulin kotiin. Ja kaksi ihanaa viestiä. Spostissa oli kauniilla ranskan kielellä kohtelias vastaus, että kyllä meillä on Sonatan "naruja" - siis tuli taas viikonloppuna tilattua jotain.... (pakko saada varanyöri, kun pelkään koko ajan, että nuo riiviöt käyvät tuhoamassa tuon alkuperäisen). Spostissa oli myös työkaverin iiiiiihanat kiitokset, kun kaivoin yhden toivotun kirjan esille ja tarjouduin tilaamaan. Samallahan minun on ihan välttämätön ja pakko tilata itsellenikin jotain ;) Postilaatikossa veropäätös, olen tyytyväinen. Pitsiä neulottu, melkein puolivälissä.