12. lokakuuta 2008

Tyhmä

Tyhmä minä (vaikkakin ahkera - pihaa siivottu kaksi tuntia reilusti - seurauksena vasen käsi oireilee taas). Erittäin tyhmä minä. Kuvitelkaa raidoitusta. 7 krs, 5 krs, 3 krs, 1 krs, 3 krs, 5 krs, 7 krs jne jne jne. Kaunista jälkeä, tykkään tosi paljon. Pyörönä toimi oikein mainiosti. Nyt kun lahkeet on yhdistetty ja alaosa neulottu, päättelin 5 s nappilistaa varten ja kas - tasona nuo kerrosmäärät eivät oikein toimi.... Se toisen värinen lanka on aina väärässä päässä työtä.... En pura. Tiedossa siis rutkasti päättelemistä... Onneksi vauvat ovat pieniä.

EDIT: KIITOS!!! Anonyymi, sinä olet nero! Tietysti, miksi niin ei voisi tehdä?

Ulkoilua tänään. Sorry kuvan päin-honkia-säädöt, mutta kahden kissan kanssa ei hirveästi ehdi säätämään. Piki siis kiipesi pitkästä aikaa puuhun. Ei tosin kovin korkealle.

Minäkin.

Viisi asiaa pakastimessani:
1. Marjoja. PALJON marjoja (puolukoita, mustikoita, vattuja, yksi rasia lakkoja).
2. Juustoraastetta.
3. Kanttarelleja.
4. Viime vuotisia torttutaikinalevyjä (Jokohan kohta voisi tehdä ekat?).
5. Pimeys - tässä vajaat kaksi vuotta vanhassa uudessa pakastimessa ei ole valoa laisinkaan.

Viisi asiaa vaatekaapissani (niitä vaatekaappeja on sitten neljä):
1. Liikaa kaikkea.
2. Kahdessa yläkomerossa arkisto (vanhoja valokuvia (äidin ja isän), kirjeitä, hääkutsuja (äidin ja isän), adressit (äidin ja isän), satuja (minun kirjoittamiani), postikortteja, niitä pieniä lippusia joita läheteltiin koulussa tunneilla, äidin kasvio, kouluaikaisia kuviksen töitä (minun), vanhoja koulukirjoja ja -vihkoja (minun).
3. Pellavia (mummon kasvattamia, loukuttamia jne).
4. Lankaa (ei tarvitse ehkä selittää).
5. Pellavaisia käsipyyhkeitä (äidin kapioita ja ex-äitipuolen minulle kutomia).

Viisi asiaa autossani:
1. Likaa ja roskia. Miten ihmeessä on tarkoitus saada puhtaaksi istuimen ja keskikonsolin väli? Se pirullinen takkuinen lattiamattomateriaali ei päästä mitään irti.
2. Makuupussi. Pelkään hysteerisesti tielle jäämistä talvipakkasella.
3. Toppahousut. Ks. edellinen kohta.
4. Vanha tulostin (vm-95). En ole vieläkään keksinyt mikä kirppari huolisi toimivan tulostimen pois minun harteiltani.
5. Kaksi kassia kirpparikirjoja. Ks. edellinen kohta.

Viisi asiaa käsilaukussani (Ei ole käsilaukkua, paitsi party-iltoina (ja niitähän tällaisella maalaisella vanhalla piialla on noin kaksi kertaa vuodessa - max.), joten koululaukussa):
1. Apteekki. Siis ihan oikeasti: särkylääkkeitä (tavallisia ja tujumpia), astmalääke, allergialääkkeitä, vatsalääkkeitä (tavallisia ja tujumpia), flunssalääkkeitä, laastaria, laastariteippiä, silmätippoja, ja vaikka mitä.
2. Huulirasvoja. Ainakin kolme, koska yhden vievät kissat jalkapalloksi, yhden siirrän vahingossa penaaliin ja yksi ehkä on paikoillaan.
3. Villasukat. Töissä on yleensä villasukat tai kahdet, mutta ihan varuilta pitää olla yhdet mukana. Ei sitä tiedä missä joutuu odottelemaan ja koivet alkavat särkeä.
4. Neule. Yleensä omassa kassissaan, mutta jos mahtuu niin koululaukun sisällä, jos ei mahdu niin sitten liimautuneena kiinni, ettei vaan unohdu. Jos vaikka jossain.... joutuisi.... odottelemaan....
5. Päiväkirja. Siis sellainen A4-kokoinen opettajan päiväkirja. Ei ole muuta päiväkirjaa, vaan tässä on kaikki. Ihan kaikki. Toivottavasti ei ikinä katoa.