7. lokakuuta 2008

Vieras

Tänään ei tapahtunut yhtään. Kotimatkalla mietin, että mitähän sitä blogiinkaan kirjoittaisi kun ei mitään tapahtunut... Yhtäkkiä, liikenneympyrässä kuului kova PIIIIIIP! Säikähdys, vilkaisu mittareihin ja kurvaus Nesteen pihalle. Öljy vähissä. Vain. Takakontista lisää öljyä ja matka jatkui. Kerrankin auto tajusi käyttäytyä ja saada ongelmia jossain järkevässä paikassa ja järkevään aikaan. Mulla on lapsuudesta autotraumoja.... Bensa loppui, auto hajosi, sitä korjattiin ennen kesälomareissuja vähintään kaksi viikkoa jne jne. Yleensä saan paniikkikohtauksen ja shokin yhtäaikaa kun vain luulen kuulevani jonkun oudon äänen autosta.

Kotona söin ja luin blogeja, katit puhisivat linnuille (ja ehkä oravalle) huvipuistossa ja ikkunalaudalla. Yhtäkkiä kamala ÄÄÄÄYYYYYYJOUUUUUUUU! Piki mourusi! Eihän se ikinä - se on Indyn hommaa. No, ikkunan takana tallusteli tällainen vieras:

Epäselvä kuva johtuu eräiden nimeltä mainitsemattomien karvalapsien nenien ja tassujen jäljistä pihaoven lasissa. Kaikilla karvaisilla karvat pystyssä nätisti :)

Kuten olen joskus aiemminkin todennut, niin kameraa on hyvä säilyttää aina käden ulottuvilla :) Olisi kiva saada videota myös näiden veijareiden painimatsista roikkuen huvipuistossa. On se sen verran taitavaa touhua - ja huvipuistolle kohtalokastakin, nyt jo pitäisi hommata materiaalia uudelleen päällystämiseen...