4. marraskuuta 2008

Heilahtavia

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille! Suomen kieli on rikas ja rakas. Muistan itsekin Turussa opiskeluaikoina ihmetelleeni vanhemman väen ruotsista tulleita sanoja tyyliin vakstyyki. Ja muistan aivan erityisesti kun 15v. pikkuveli tuli kylään. Mentiin tietysti keltaisella vaaralla yo-kylään, veli oli ihan hiljaa pitkän aikaa ja lopulta kysyi:"Onks noi oikeesti suomalaisia? Puhuuks ne oikeesti ruotsia?"

Riiviöt. Voi jee mikä päivä ja varsinkin aamu. Jos nauruun voi tikahtua, yritin sitä tänä aamuna ihan tosissani. Kävin vessassa (ei, tämä ei vielä naurattanut). Vedin, sammutin valot ja astuin ulospäin. Ja kas, miten tuo vessan veden suihkuamisääni on jotenkin kummallisen tukahtunut? Kissa pöntössä! Piki tippui.... No, ainahan se siinä ringillä hengaa ja yrittää metsästää jotain olematonta sieltä vedestä.... Vasen takakoipi ja perä olivat likomärkiä ja kissa äärimmäisen nolo :) Vielä kun veli tuli auttamaan kuivaamisessa.... Tikahduin :D

Sitten, äsken päätin vihdoinkin saada laskoskaihtimet, tai ainakin sen makkarin kaihtimen takaisin ikkunaan parin kuukauden tauon jälkeen. Tosin, innokkaiden avustajien toiminnan jälkeen, epäilen, että huomenna nämä ovat alhaalla....

laskoskaihdin

Valitettavasti ei ole kuvaa itse narujen uudistamisoperaatiosta olkkarin lattialla, mutta meinas ihan tosissaan mennä hermo! Klikkaa isommaksi, vaikkei noin heilahtaneista kuvista paljoa tolkkua saa sittenkään.

Nyt neulontaa. Tahtoo jotain valmista. Vaikka Ilun kuituklubin ensimmäinen lähetys rantautui tänään (täytti koko postilaatikon) ja oli niin riemullisen iloista tähän syksyn pimeyteen, että haluaisin kehrätä sitä heti. Mutta jos vaan annan sen olla olkkarin pöydällä ihailtavana :)

SNYseni - 13.30 TitiTyyn kojulla. Se on treffit :)