9. marraskuuta 2008

Kumpi

Kumpi ja Kampi tappeli. Kumpi voitti ?/. Hmmmm. No, jompikumpi. Ensin ei huvittanut mikään. Eilen illalla särki pää (liikaa autolla ajamista, käsikään ei tykkää siitä) ja väsytti niin älyttömästi, että menin lauantai-iltana klo 21.00 nukkumaan. Ei, ei ollut kuumetta tai muutakaan tautia. Ensin saunoimme kattien kanssa yhteistyössä. Ed. kerran olen saunonut joskus keväällä - saunominen on niin hankalaa kun käytän saunaa rojuvarastona.... Indy tuli lauteille asti, piki nukkui (siis nukkui saunomisen ajana tyynesti) lattialla.

Aamullakaan mikään ei huvittanut. Koko päivän on satanut, ja minä ja katit olemme viettäneet pyjamapäivää. Ensin kehräsin, sitten olin Pikin nukkuma-alustana ja luin. Sitten aloitin uutta ja olin edelleen nukkuma-alustana.

Ensin suunnitelma A: jotain tästä ihanasta Eskimosta, vaikkapa lovikat (taas). Suunnitelma B: jotain muuta kuin lovikat, vaikkapa tavislapaset erikoiskoristeilla. Kumpi? Toinen alku on purettava jotta lanka riittää..... Toiset olis tietysti voinut aloittaa jostain muusta langasta.... Ne erikoiskoristelut? Minähän inhoan silmukoiden jäljittelyä.... Kirjontaa? Neulahuovutusta?


Alla äidin kirjoma liina. Isäinpäivän kunniaksi ostin perjantaina Mammalle ihanan oranssin gerberan - Mamma tykkää kukista, pöydällä on aina jotain kukkivaa. Lauantaina ostin itselleni orkidean - kissat haistelivat mutta jättivät rauhaan. Sen sijaan, olivat vetäneet alas vanhan orkideani (jossa on ollut kolme ilmajuurta ja yksi lehti viimeiset kaksi vuotta.... nyt heitin pois) ja pelanneet jalkapalloa orkidean "mullan" puun palasilla.

Indy nukkuu tässä koneen vieressä (toivoo parempaa ruokaa, seiti ei kelvannut taaskaan) ja Piki odottaa minua soffalla, nukkuma-alustaa tarvittaisiin taas (seiti kelpasi enemmän kuin hyvin).