23. marraskuuta 2008

Pipi

Tänään on neulottu niska solmussa. Eli maailman omituisimmassa asennossa sohvalla, kun en ole uskaltanut liikkua. Ei voi liikkua kun kumpikin katti on sylissä. Jopa Indy on ollut koko päivän sylissä, mutta se onkin pipi. Kuvassa vielä eilen terhakkana ulkona. Tosin se oksensi monta kertaa eilen aamulla jo. Illalla myös. Illan viimeisin sapuska pysyi sisällä (tai en ainakaan löytänyt mistään lattialta), mutta aamulla ekaks oksennus. Ja sen jälkeen se ei ole suostunut syömään mitään. Standardilääkityksen eli parafiinit se sai, mutta ei tunnu auttavan. Hiljainen ressu. Huomisaamuna soitan tohtorille ellei tapahdu paranemista.

Huominen vaan voi muutenkin olla sellainen päivä että.... Viimeinen maanantainen kansalaisopisto. Kaveri menee synnytyksen käynnistykseen - itse se on varma, ettei mikään käynnisty, mutta... Jos nyt kuitenkin sattuisi käynnistymään, niin minä olen saanut kunniatehtävän toimia esikoisen hoitajana. Missäköhän välissä säntäilen minne?

Kiitos kommenteista - ei ole Ene. Vaan, oikein arvattu, siitä uudesta Nancy Bushista yksi malli. Nyt vihdoinkin tuntuvat kerrokset lyhenevän - hitaasti mutta varmasti.