22. marraskuuta 2008

Muisteloa

Sny on ohi. Sain siis paketteja (ihania sellaisia) Piirongin Päivikiltä ja lähettelin itse Oukalle. Jostain täysin käsittämättömästä syystä en löydä kuvaa elokuun paketista. Muistaakseni pääasiana oli kuitenkin tummansininen maissilanka.

Syyskuussa täytin Oukan kirjatoiveen. Lankojen kanssa piti olla hiukan varovainen - kissat tykkäävät käydä haistelemassa kaikki huusholliin saapuvat uudet langat ja Ouka on allerginen....

Lokakuussa sain aikaiseksi jotain teeman poikastakin (joskus teemat syntyvät kuin itsestään, joskus kaikista paketeista tuntuu muotoutuvan epämääräisen sekalaisia kokoelmia): lapaset. Filonan sukkalanka tuntui varsin miellyttävältä omissa näpeissä mutta testaamaan en ole vielä päässyt.

Viimeisessä paketissa ei voi sanoa olevan minkäänlaista teemaa.... Tai ehkä: kaikkea kivaa? Tai kaikkea mistä itse tykkään ;)

Tämän päivän neule/kehräyssuunnitelmat eivät onnistuneet. Neuleesta tulee tod.näk. loppumaan lanka. Tai sitten ei. En ole ikinä ennen neulonut kolmiohuivia niin, että alussa on miljoona viissataa silmukkaa ja lopussa yksi (kärjistetysti) - en siis osaa laisinkaan arvioida langan kulunkia ja ensimmäinen vyyhti vaikuttaa hupenevan huikaisevaa vauhtia....

Löysin maton. Vesipestävä, punainen, ei liian hankala kissan oksujen suhteen. Eli perinteinen räsymatto, suomalaista tuotantoa.Tietysti olisi voinut kutoa itsekin (omat puut (tai kans.opistonhan ne oikeasti ovat) ovat liian pienet, mutta käsityöasemalla.... Paitsi, etten ehtisi kuin kesäisin ja kesäisin puut ovat varastossa! ja ko. tila majoituskäytössä.), mutta toisaalta enkös nyt tällä ostoksella estänyt lamaa...

"Asunnossa lemmikkejä" -kyltti, jonka ostin messuilta, löysi vihdoinkin paikkansa ulko-ovesta. Kuten pelkäsinkin, se kissa oli liian musta eikä erottunut tummasta ovesta, mutta keksinpä käsitellä sen lasten vahaliidulla (valkoisella)! Toimii!

Hain lankaa. Paljon eri värisiä keriä. Pohdinnassa siis ne säärystimet. Lankakaupan omistaja lupasi muuten soittaa ja kysyä blogimaailmaa pohdituttanutta kysymystä - lopetetaanko Maija ja Janne?