6. marraskuuta 2008

Punaista

Päivän paras: valvoin lukiolaisten fysiikan ja yhteiskuntaopin koetta. Ensin korjasin samalla omieni kokeita. Sain ne valmiiksi ja aloin neulomaan viimeisiä sormia alla oleviin. Aina kun oppilas palautti kokeen, vilkaisin sitä sen verran, että ymmärsin kumpaan pinoon laitan. Yhdessä näytti vilkaisun perusteella lukevan:"Momentti on vaimon vääntövaikutusta". Häh? Kumpaakohan tämä on fy vai yh? Luin uudestaan. Momentti on voiman vääntövaikutusta.


Lapaskuun ekat. Maailman loistavinta neulelankaa (tällä hetkellä). Colinetten Cadenza. 100% DK Merino wool. Pehmyttä, suloista ja mielettömän upeat värit. Kuvissa värit ovat lähinnä oikeaa alimmassa kuvassa.


Malli: omasta päästä
Lanka: Cadenza (pakko saada lisää villatakin verran....), menekki 75 g.
Puikot: 3 mm Knitpicksit

Lahjaksi oli tarkoitus tehdä. Olen käynyt itseni kanssa ankaraa kamppailua.... Haluaisin pitää itse, mutta kun keksin jo kaksikin ihmistä jotka tykkäisivät.... Katsotaan. Ehkäpä joku aamu vaan jotenkin käy hassusti niin, että kaikki muut villahanskat ovat kadoksissa (vielä ei ole lapaskelit) tai likaisia tai jotain, ja on ihan pakko ottaa nämä käyttöön... Toisaalta, voisin ostaa lisää tätä ihanuutta ja tehdä itselleni uudet - tykkään todella paljon hansikkaiden neulomisesta.

Olisi vielä yksi kuva, mutta.... Kiukutti sen verran, että olkoot. Töistä tullessa makkarissa oli lattialla multaa ja viherkasvin lehtiä. Harvennusta siis. Olkoot. Siivosin.

Olkkarissa oli älyttömästi multaa joka puolella ja yksi erittäin silputtu pitsilehti ja nurin niskoin käännetty traakkipuu.... Ja yksi onnellinen katti selällään multakasassa... Näin punaista. Siivosin. Joko herroilla oli ollut tylsää tai epämieluisaa ruokaa tai liian vauhdikas ralli tai liikaa oravia ikkunan takana tai (iiks, tämä kauhistutti kun välähti päähän) hiiri täällä sisällä! Toisaalta, jos täällä hiiri olisi ollut, olisin varmaan löytänyt jotain jäänteitä.... Tylsää niillä vaan oli. Mitäköhän huomenna?