4. joulukuuta 2008

Jei!

Matleena ja Rasa: ihan pakko tunnustaa punastellen.... Tuo joulukaktus tuli ostettua toissapäivänä.... Kyllähän minulla aina on ollut noita kaktuksia, tykkään niistä. Riiviöt kuitenkin tuhosivat vuosi sitten sen vanhan ja ison (hyvin kukkivan, viihtyi kesät pihalla). Tästä ne eivät ainakaan vielä tunnu välittävän kovin paljoa.

Postia, ihanaa postia!!! SKY eli Salainen KirjaYstäväni paljastui, Ixu! Osallistuin ensimmäistä kertaa, ja oli kyllä tosi mukavaa. Itse aion paljastua ensi viikolla, jos vaan saisin yhden itse tehdyn tsydeemin tehtyä....

Iiiiisosta paketista löytyi minun teekupposieni seuraksi aivan älyttömän hyvä mokkakakku! Ohjekin oli onneksi mukana, tykkään tästä tosi paljon, ei minusta maistu kahville, vaan.... no, mokalle :) Riiviöille hiirulaisia à la Ixu, erityisesti tuo keltavihreä tuntui olevan herrojen mieleen. Minä taas rakastuin tuohon ruskeaan, kun se on niin symppiksen näköinen :) Kuten kuvista näkee, leikkiviä herroja on vaikea ehtiä ottaa kuvaan mukaan.... No, tutustuttepahan paremmin pari viikkoa vanhaan olkkarin uuteen matton. Ja kuvista voi bongailla myös seiskaluokkalaisten enkun kokeet.

SKY

Paketissa oli myös muistivihko (kuvan ihan vasemmassa reunassa, ei oikein erotu), Mary Oljen virkkausohjeita (tykkään!), Hyvän olon neuleet (mielenkiintoinen) ja Pieni kuolema -kirjanen (Nyt-liitteestä tuttuja, ehdottomasti suosikkejani! Se ainoa ranskankielinen "Partir, c'est mourir un peu - Mourir c'est partir un peu" on monisteena luokkani seinällä!). Kiitos rankan, pimeän, vetisen, loskaisen viikon ihanasta piristyksestä!