16. joulukuuta 2008

Joku

Yksi sukka valmis.

Suomen posti on lahjakas. Eilen Saksaan lähettämäni pikkuinen posti löytyi tänään omasta postilaatikostani.... Vein takaisin postiin.

Eilen kadoksissa ollut yo-vihkonen löytyi. Siitä samasta kansiosta, jonka tutkin tarkasti (?) läpi eilen ainakin kolme kertaa.... Kukahan sen sinne oli sujauttanut yön aikana?

Piki yritti äsken hypätä pesukoneen päältä peilikaapin päälle, ponnisti voimaa pesukoneen avoimesta pesuainelokerosta, lokero oli liian auki, tipahti alas ja samalla tipahtivat kissa, peilikaapin alla ollut rojulokerikko ja kaikki rojut, hiekkalaatikon (tai siis, pellettilootan) päällä ollut kannellinen pellettipussi (käytettyä tavaraa.....). Kiva siivo, mutta koska Piki oli ihan tuon pelletin peitossa niin huvittava näky, ettei mitään rajaa, nauroin vaan :)

Herrat ovat tajunneet missä on liian syötyjen leluhiirien taivas. Keittiön roskiksessa. Jos ne näkevät kun vien hiiren roskikseen, ne hakevat sen pois.

Joku tai jotkut ovat tänään kaataneet tuon lohikäärmepuun ainakin kolme kertaa. Kaikkien noiden kirjojen välissä on multaa. Lattialla on multaa. Indy kyttää kasvia syötäväksi, mutta Piki lojuu selällään onnellisena multakasassa.


Torstai. Meillä on mediatapahtuma. Joku meni ja voitti jonkun laulukilpailun, vaimikäsenytoli. Se joku tulee meidän koululle, isoon saliin (max 1100 henkeä) iltapäivällä. Pelätään kaameaa yleisöryntäystä. Koko koulunmäki suljetaan autoliikenteeltä (remontin takia jo nyt hankala homma). Eli jos minusta ei kuulu torstaina mitään, olen joko hautautunut fanilauman tai koepinon alle.