14. joulukuuta 2008

Värikästä

Eilinen oli ihana ja rentouttava, vaikka aluksi kyllä Jaana ja minä rentoutumista vähän epäilimmekin. Eli KipAkoiden pikkujoulut Mäki-Matissa. Ja jonkin väärinkäsityksen/sattumuksen takia talo oli täynnä lapsia, Lucia ja kaikki. Hirmuinen häslinki. Yksi nuori herra huusi suoraa huutoa eteisen lattialla kun menin.... Mutta kyllä se siitä sitten rauhoittui ja ruokaa riitti ja seuraa ja neulomista ja - mukavaa :) Paketitkin vaihdettiin, mutta unohdin ottaa kuvan. No, myöhemmin. Kiitos kaikille.

Väriterapiaa. Marraskuu on mielestäni vuoden kamalin kuukausi. Pimeä, synkkä ja pitkä. Tarvitsin siis ehdottomasti värejä ja myös säärystimet (vanhatkin ovat hyvät, mutta silti...) ja pitkästä aikaa teki mieli kirjoneuletta. Toinen säärystin tuli huomattavasti nopeammin, joten kaipa tuota kirjoneuletaitoakin pitäisi aina välillä harjoittaa.

Malli: tajunnanvirtaa, suorat putkilot. Olisi kyllä pitänyt tehdä joitain muotoiluja, nilkasta löysät. Mutta toisaalta kengät päälle nätisti sopivat eli ihan ok. Nautin väreistä niin paljon, että minä, maailman symmetrisin ihminen, harkitsin tekeväni jälkimmäisestä ihan erilaisen.... Mutta en sitten uskaltanut ;)
Lanka: Maijaa ja Nallea. Tarkoitus oli kuluttaa Maijan jämiä pois, päädyin kuitenkin ostamaan lisää... 172 grammaa.
Puikot: KnitPicksit 3 mm
Kuvioita vaan peräjälkeen sen mukaan mitä aivoissa sattui just sillä hetkellä kutittamaan. Hauskaa. Pitää ehdottomasti tehdä lapaset pariksi. Pipoa ei kannata, kun niiden pitäminen ei yhä edelleenkään ole lempihommaani. Huivi? Sitten tartteis taas ostaa lisää...

Pari lankaa itse koolailtuja. Vain yksi kuvio kahdesti toistettuna.