5. tammikuuta 2009

Minäkin

Jakomielitautinen olo. Toisaalta aivan äärettömän helpottunut ja onnellinen. Indy on paskantanut, pissannut, rääkynyt (tai mau'untaahan se kai on, mutta minkä katti äänelleen voi), kynsinyt huvipuistoa, hyppinyt pöydille, juonut, syönyt kuin hevonen hevoslauma, nukkunut koko yön Pikin paikalla minun kainalossani. Mutta on se silti vielä pipi, vaisu, ei riehu, ei juokse, ei paini (paitsi yhden kerran varovaisesti), väsyy äkkiä. Onnellinen mutta huolestunut. Antibiootin antaminen truutalla onnistuu ihan nätisti (huimat 1,5 ml kerralla), mutta vatsatabletin antaminen on yhtä taistelua...

Piki on kovin hämmentynyt kun toinen ei leiki. Ja kehtasi vielä nukkua hänen paikallaan.... Piki yritti törkeästi (siis Piki ei koskaan muulloin uskalla etuilla tai työntää Indyä pois, mutta sylissä se etuilee röyhkeästi) käydä makaamaan Indyn päälle, mutten antanut. 

Joo. Minäkin. Muotivirtaus kaappasi mukaansa. Keittiörättejä. Novitan bambua 60 grammaa yhteensä. Oikean puoleinen on virkattu 2,5 koukulla. Vasemman puoleinen on koukuttu (koukku nro 3). Ensi kosketukseni koukkuamiseen. Toisaalta ihan kivaa, mutta hidasta. Jälki on kyllä nättiä. Tuo yläpuoli näyttää ihan vohvelikankaalta ja alapuoli tuo ainakin minulle mieleen 70-luvun froteepyyhkeen. Pääsevät käyttötestiin, heti kun jaksan raivata tämän kaaoksen keittiöstä. 

Paluu töihin. Kaikki hukassa ja piilossa, mitään en ollut muistanut tehdä, onneksi oppilaat muistuttivat. Väsytti aivan hirmuisesti kotiin tullessa.