26. tammikuuta 2009

Oksua

Neule on valmis. Se vaan aiheuttaa oksennusreaktion... Huomenna (jos kuvaussää suo) näette. 

Toinen neule on pesty. Se kesäkuinen Shettis joutui kissan oksun kohteeksi. Ei tietoa kumpi, mutta alpakkaa oli jostain (pianon päältä) löydetty ja syöty.... No, eipäs ole lankaa syötykään varmaan vuoteen. Shettis muuten ei tarvinnut pingotusta, riitti, että sen venytteli märkänä kuivaustelineelle ruotuun. Kuivui tosi nätisti muotoonsa.

Kissakuvahaasteessa on tällä kertaa aiheena kippo. Vähän ison puoleisia kippoja nämä, mutta eipä nämä riiviöt ihan pieniin mahtuisikaan. Ja nämähän ovat ehdottomia lemppariunipaikkoja.

Viime yönä heräsin jossain vaiheessa kun kissa polki ja leipoi tarmokkaasti kehräten minun rinnuksiani - nukuin selälläni. Silmät ummessa rapsutin ja yritin kaataa kollia kainaloon nukkumaan. Lopulta avasin silmät ja kas, Indy! Kuinkas se nyt noin hellyydellä? Piki tuhisi tyytyväisenä jo toisessa kainalossa. 

Hilma tulee ehkä torstaina hoitoon. 

Eilisten kuvien (kiitos kommenteista!) jatkoksi tuli mieleen vielä vaikka mitä itse tehtyjä neuleita. Lukiossa tein ekan puuvillapaidan. Kroppa jotain vinoa neuletta ja hihat patenttia - hihat venyivät mahdottomasti. Tän pitäisi olla jossain luokkakuvassa? Abivuonna musta mohairneule, jossa oli muutama eri kokoinen vaaleanpunainen! neliö edessä. Mustat osat nurjaa ja vaaleanpunaiset sileää. Ekana opiskeluvuonna toinen mohairneule, ruskea, jossa oli ankka angoralangalla edessä. Rakastin aivan ylettömästi noita kahta mohairia ja pidin melkein puhki. Lukiossa on oli myös muodoton vähän Fifin mallineuleen tapainen mohairneule, vaaleansininen, jossa oli ihan liian jättikokoiset hihat jotka kuroin jollain punotulla nauhalla kiinni - kaula-aukon myös. Minä rakastin, äitipuoli inhosi. Mitähän vielä olen unohtanut?