12. helmikuuta 2009

Tä?

Hetki aikaa ennen töihin lähtöä. 

Kissat kiittävät kauniisti saamistaan kehuista! Ihanuudet nukkuvat yönsä taas niin tiiviisti kainalossa/koivessa/olkapäässä/käsivarressa kiinni, että hikeä pukkaa. Ja Indy kuorsaa - kovaa....

Eilen löysin postilootasta paketin Book Depolta ja oranssi-harmaan lipukkeen. Audiobook - ihana!). Mutta tuo lipuke? Mikä ihme? TNT Suomi - kuljetusfirma. Paketti tulossa? Soitin ja sovin tuomisaikaa - tosi hankalaa, kun minä en ole päivisin kotona ja töissäkään en ole kuin välituntisin tavoitettavissa. No, onneksi tänään on kaksi hyppytuntia. Toinen hankaluus on työpaikan osoite. Siis kouluthan tunnetusti ovat keskellä kylää = helppoja löytää, mutta kun meidän katuosoitteemme vaihtui vajaa vuosi sitten ja se virallinen osoite ei tällä hetkellä johda koulun pihalle vaan rakennustyömaalle.... Keittiön kautta siis - käskin soittaa mulle, jotta opastan... Ja sitten tajusin kysyä, että mistä se paketti on? Amazonilta Ranskasta! Siis yleensä Amazonin paketeilta menee vajaa kuukausi Suomeen, nyt se on tullut suurin piirtein valonnopeutta. Tein tilauksen sunnuntai-iltana! Muistaakseni vain yksi kirja itselle, loput ovat koululle... Missä vaiheessa Amazon on tuommoista kuljetuspalvelua käyttämään?

Abien päivä tänään. Mitähän hauskaa ovat keksineet?

Jatkoa töissä. Tuon edellisen kirjoittamisen jälkeen läppäri pimeni yhtäkkiä.... Eikä suostunut käynnistymään enää, yritti kyllä parin sekunnin ajan. Tod. näk. diagnoosi: tuuletin rikki. Alle vuoden vanha kone, takuu voimassa, mutta öööö? Mistä minä sen oikein ostin? Kunhan pääsen kotiin, vien työläppärin mukanani, pengon tiliotteet ja ehkä löydän mistä ostin... Ja sitten kaikki mahdollinen ruljanssi. Ei innosta. Ja tietenkin varmuuskopiot ovat joulukuulta, onneksi mitään katastrofaalista ei ole nyt näppien ulottumattomissa.