13. helmikuuta 2009

Takaisin

Elämä on. Lainakoneella bloggailen, tai siis työkoneella. Tänään hakivat töistä minun oman läppäräiseni huoltoon. Huom! Takuu on vielä voimassa! Puhelimessa sanottiin 1½ viikkoa, kuljetusmies oli sitä mieltä, että "yleensä nää hoituu tosi nopeesti" ja minä pelkään pahinta.... En tykkää tän näppiksestä, enkä näytöstä (pieni), eikä tässä ole mitään kuvia ja ja ja .... 

Ja pää on jumissa. Taas se ällö inha päänsärky. Nyt jo kolmena viikonloppuna peräkkäin. Stressiä... Ja niskat jumissa. Lupaan ja vannon jumppaavani niitä nyt sitten joka ilta jos tästä selviän.

Abit. Salissa, Abigaalassa oli tietysti dvd "opehuoneesta". Minua esittänyt abi hipelöi salomoninsolmuhuivia, ei edes oikeasti neulonut - höh. Ja hän tietysti puhui kissoista, neulomisesta, kissoista, suklaasta ja kissoista. Ja väitti ostavansa AKRYYLIlankaa Palarannasta. Minähän en akryyliin koske! En tiedä oliko se tahallinen erhe vai ihan silkkaa tietämättömyyttä? Muuten aika tavanomainen abigaala, ei mitään kovin ihmeellistä, liikaa kirosanoja, liikaa sisäpiirin vitsejä.

Tällä koneella ei ole paljoa kuvia. Joitain, mitä olen käyttänyt Peda.netin sivuilla ja joitain (kissoja ja neuleita) joita laitoin tänne 10 kk sitten kun tuo nyt huollossa oleva kone oli vasta tulossa minulle (= edellinen prakasi). Mutta kun ei muutakaan jutun juurta ole, niin vihdoinkin vastaisin siihen haasteeseen, jossa pitää näyttää neljännen kansion neljäs kuva. Tämä on kylläkin viidennestä kansiosta, sillä neljäs sisältää ryhmäkuvia ihmisistä, joilta ei nyt ole mahdollisuutta kysellä lupia naaman näyttämiseen.


Skannattu kuva. Vuosi oli 2000, kesäkuu ja Nizzan reissu. Aivan ihana reissu! Tämä paikka on Villa Ephrussi de Rothschild. Kuuma päivä, kuuma bussi, ja sitten ihana kävely todella kauniissa puutarhassa. Sisällä kartanossa oli ihan mieletön posliinikippokokoelma. Tahtoisin takaisin....