29. maaliskuuta 2009

Saldo

Täällä tänään...

Paitsi pyöreäsilmäisiä katteja, myös pyöreäkitaisia - tahtovat ulos. Mutta siellä on toooooosi lumista ja märkää. Ja koska ei päästy ulos, oli tylsää ja piti keksiä jotain. Indyllä on pahvilaatikko tilataideteotuotannossa ja Piki kävi hakemassa keittiön roskiksesta leluhiiren, jonka sinne eilen kiikutin - kissoilla on yllättävän hyvä muisti. Meni sitten muuten mun sänkyyni (eilen vaihdetut lakanat) leikkimään sillä hiirellä.

Aamulla sängyssä loikoillen luulin ilmaa sumuiseksi. Prillit päähän ja karsea totuus paljastui. Lumisade. Oikein kunnon sellainen. Ei muuta kun röntteet niskaan ja lumitöihin. Puolivälissä hommaa jää lumen alla aiheutti oikein kunnon kuperkeikan suoraan lumikolan kahvan päälle. Huomenna on oikeassa olkavarressa (takapuolella) varmasti hervoton mustelma. Ja selkä vasemmalta puolelta sattuu kivasti kun kumartuu. Venahtanut.

Laiskimus ei ole tarkistanut viimeisiä lukiolaisten viime viikolla vääntämiä cv:itä ja työnhakukirjeita. Just kohta, ihan pakko. Jospas muhkea jäätelöannos auttaisi asiaa... 

Parasta koko viikonlopussa! Rouhea edistyy - kainaloissa mennään - ja se on just hyvä. Ei pintaa nuolevan tiukka, vaan juuri sellainen, että sen voi viileänä kesäiltana laittaa toisen puseron/mekon päälle. Lankakin riittää - ehkä. Sitä se taaskin on, kun käyttää ihan eri lankalaatua ja vielä sitäkin kaksinkertaisena. Maailman paras telkkarineule, mutta silti kiva juju. 

Amazon.co.uk mainosti Donna Leonin uusimman dekkarin ilmestyvän justiinsa (in English) - ihan pakko tilata. Ja enhän minä voi tilata vain yhtä kirjaa... Sehän olisi epätaloudellista, epäympäristöystävällistä, epäviisasta kaikin tavoin ;)