1. huhtikuuta 2009

Ilmaa

Kokeen valvontaa - urakalla. Illalla ja huomenna tiedossa tarkastamista - urakalla. Koko talossa (töissä) haisee piki - uudisrakennuksen kattoa laitetaan, seurauksena mulla nenä tukossa ja pää tosi omituisen tuntuinen. Hajut ja varsinkin tuoksut ovat ihania, mutta kun en kestä niitä...

Jäin muuten miettimään tuota puseroneulettani. Toisaalta kaipaan jo neuloessa vartalomuotoiluja ja istutettuja hihoja, mutta jos ne tuohon malliin (Teija arvasi oikein) eli Placed Cable Araniin tekisi, pusero menettäisi jotain ihan olennaista. Siihen kuuluu simppeliys ja tietynlainen "roughness" - rouheus?

Eilen ulkoiltiin kun oli niin lämmintä. Indy veti kuin juna eteenpäin niin nopeasti kuin mahdollista. Pienet vesilätäköt eivät haitanneet herraa ollenkaan, mutta jälkeenpäin tassujen pesuoperaatio sohvan selkänojalla oli massiivinen. Söi kaikki vastaan tulevat kellanruskeat heinät ja seurauksen tod. näk. tänään tuottaa mielettömän läjän vetelää ja t-o-d-e-l-l-a haisevaa.


Pikistelijä pelkäsi tuulta, koiran haukuntaa (koko koiraa ei edes näkynyt), tippuvia kuusenneulasia, naapurin autoa. Sylissä piti välillä käydä, mutta sitten taas mentiin vauhdilla. Ei paleltanut. Söi myös kaikki kellanruskeat heinät, mutta ei ole vielä oksentanut. Epätyypillistä.